Dormitor roz pentru fetițe

0

Dormitor roz pentru fetițe – La vie en rose! Cu alte cuvinte, un dormitor roz pentru fetițe, absolut încântător. Atmosfera caldă și primitoare și detaliile prețioase fac deliciul unui ambient pe care designerii au reușit să-l contureze în doar două săptămâni.

dormitor-roz

Camera se află la etajul unei vile spectaculoase, pe care ți-am prezentat-o în detaliu în numărul din ianuarie 2912 al revistei Casa Lux. Notele de bază ale amenajării acestui interior au urmărit conceptul general al decorării casei, definit de eleganță și prețiozitate. Designerii Masha Verhoogt și Tania Cărăruș au imaginat acest dormitor ca un vis frumos și inocent. Din acest motiv, au ales o cromatică diafană (cremul și rozul se împletesc armonios), dar și imprimeuri delicate, cum sunt bobocii de trandafiri ce împodobesc tapetul. Piesele de mobilier, create după schițele designerilor, au fost realizate din lemn de tei și finisate cu foiță de aur. Acestea, dar și altele similare, sunt disponibile prin magazinul Roma 62. Prin texturile alese, fie că ne referim la covoare, la cuverturi ori la husele pernuțelor, designerii au urmărit să imprime și mai multă căldură. Așadar, au ales materiale naturale, în special bumbac. Decorul a fost gândit astfel încât să se păstreze multă vreme actual și confortabil. Ambientul, cu valențe versatile, poate căpăta destul de simplu înfățișări fresh, prin înlocuirea draperiilor/cuverturilor/covorului.

 

Care este sfatul designerilor referitor la amenajarea unui dormitor roz pentru fetițe?

Designerii Masha Verhoogt și Tania Caruso ne-au spus:

Am conceput un decor cu note romantice, în culori calde, pastelate. Fiind vorba de camera unor fetițe, am considerat că unele accente glamour, prețioase, se vor integra foarte bine aici și vor fi pe placul acestora, mai ales pe măsură ce vor crește.

Articolul amplu a apărut în revista Casa Lux nr  3/2012.

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply