Aer boem intr-un apartament din Cluj (1)

0

aer-boem

Iată povestea unui apartament creativ de la Cluj, în care poţi locui şi tu dacă mergi în vacanţă acolo. Pe scurt, este vorba despre două pasiuni: cea pentru călătorii şi cea pentru frumos.

Spuneam la începutul articolului că și tu poți locui aici, în cazul în care ajungi la Cluj. Este vorba despre un concept (la noi destul de nou, în străinătate este popular de ceva timp) care se numește home-exchange (schimb de case) și pe care proprietarul acestui apartament l-a descoperit acum câțiva ani cu ocazia unor călătorii, atunci când în locul obișnuitei camere de hotel a ales să aibă o experiență mult mai personală cu locul și să închirieze un apartament pe termen scurt.

Citeste si: Garsoniera in alb si negru

Ajuns în țară, nu a durat mult până când a pus în aplicare acest concept și la Cluj. Acum vorbim despre o serie de șapte astfel de apartamente de închiriat gândite exact așa cum i-ar plăcea și lui Dacian să fie întâmpinat în călătoriile sale. De aici se trage și povestea apartamentului de față, pe care ți-l prezentăm în detaliu în continuare.

Citeste si: Mai multa ordine pe hol.

Apartamentul este compus din trei camere: un living cu bucătărie deschisă și două dormitoare unde încap cu ușurință patru persoane. Aerul general al apartamentului este unul boem, rezultat din combinația reușită a câtorva elemente. În primul rând, când intri aici îți atrage atenția peretele de cărămidă, fundalul pe care a fost proiectată mobila albă de bucătărie. Chiuveta și hota sunt din cupru – un material care are cu adevărat un farmec aparte.

Citeste si: Farmec actual in bucatarie.

Pereții gri, aparent nefinisați, reprezintă un fundal perfect pentru câteva piese de mobilier esențiale într-un living modern, așa cum este cel din imagine.

În cazul în care alegi pentru livingul tău o canapea mai mică, precum cea din imagine, mizează pe una extensibilă, pentru că este mult mai practică.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Sebastian Florea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply