Mai multa ordine pe hol

0

hol

Am un hol foarte mic şi atipic acasă, aşa că vă vorbesc din experienţă proprie: este locul unde se face cel mai repede dezordine.

Cred că cu toții avem acasă acel scaun pe care aruncăm toate hainele, până se face un morman înalt și ușor instabil. Câteodată, când chiar nu am timp și vreau să îmi creez impresia că am făcut ordine, mut hainele de pe scaun direct în cuierul de pe hol. Săracul, nici nu știu cum mai rezistă, de atâta greutate textilă.

Citeste si: Ordine in casa in 15 minute.

Seara, când ajung acasă, arunc și pălăria și cheile și brusc îmi dau seama că mi-e tot mai greu să mențin aici o stare de ordine. Și eu îmi spun zilnic că sunt o persoană organizată. Așa că am ajuns să caut soluții (mai ales unele ieftine) care să mă ajute să am mai mult timp ordine pe hol.

hol1Soluție pentru holurile care urmează a fi amenajate chiar sub scară: dulapurile și pantofarele sunt așezate în ordine descrescătoare și astfel nu se irosește spațiul. www.dedeman.ro

Sigur, totul pornește de la mine (și de la tine), însă există câteva piese de mobilier esențiale care nu ar trebui să îți lipsească dacă ai un hol mic și înghesuit de pantofi, haine, role, cutii cu te miri ce prin ele.

Citeste si: O alta idee pentru hol

Mi-a plăcut un slogan pe care l-am văzut la IKEA de curând: timpul nu stă în loc pentru un pantof pierdut. Așa e. Pantofarul este obiectul ideal pentru tipele care iubesc pantofii. Te ajută să îi ții în ordine, aliniați unul lângă altul și fără să îi pierzi.

Apoi urmează cuierul: nu alege unul foarte mare, pentru că așa vei fi tentat să îl tot încarci de haine, ci un dulap încăpător pentru hainele de toate zilele și, dacă spațiul îți permite, o banchetă pe care să te încalți comod.

Citeste si: 9 trucuri pentru un hol primitor

În loc de dulap, poți opta pentru niște rafturi, dar asta în funcție de hainele sau accesoriile pe care dorești să le depozitezi.

La final, îți recomand să vizitezi magazinele de la noi, care nu duc lipsă de soluții pentru holuri. Ce-i drept, culorile sunt uneori cam sumbre, însă vei avea și surprize plăcute.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR, firmele mentionate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply