O alta idee pentru hol. Varinata rustică

0

Holul este cartea de vizită a unei case, iar felul în care este decorta poate da tonul pentru întreaga casă. Ți-am prezentat într-un articol precedent o idee pentru hol, simplă și foarte practică care putea fi amenajată în orice hol, indiferent de dimensiunile lui. Plecând de la detaliile acelui proiect se poate merge și pe această variantă rustică pentru decorarea holului. Soluția este simplă, practică, de mare efect și potrivită pentru amenejările inetrioare simple, cu tentă rustică unde se pune preț pe valoarea naturală a lemnului.

pentru hol

Iată câteva detalii despre varianta rustică și o altă idee pentru hol.

Din capul locuri trebuie spus că această combinatie poate fi adaptată la limitele spațiului de care dispui, dar poate să fie inclusă și în amenajarea camerei de zi sau a unui colț dintr-un living deschis care comunică direct cu zona de intrare în casă. Această soluție pentru hol, în varianta sa rustică poate să fie soluția perfectă pentru apartamentele modificate unde holul, bucătăria și camera de zi au fost combinate și formează un unic spațiu deschis.

Pentru realizarea acestui ansamblu ai nevoie de un tâmplar bun pentru că structura poate fi foarte ușor realizată de comandă. Folosește un lemn cu o nunață naturală plăcută pentru că toate elementele au un farmec special dacă vor fi lăsate în forma loc naturală. Poți să folosești un lac simplu pentru a închide puțin culoarea naturală a lemnului și pentru a-i asigura protecție în timp. Dimensiunile pot varia și se pot adapta la spațiul de care dispui, ceea ce este un real avantaj, în general, pentru piesele execeutate de comadă.

Structura cu tentă rustică oferă spații de depozitare, fără să aglomereze spațiul, este decorativă și se poate încadra bine și într-un decor minimalist, dar și într-un ansamblu cu tentă modernă, unde lemnul simplu este mereu binevenit. Ansamblul se combină foarte bine cu sticlă și elemente metalice, se poate așeza în fața unor pereți zugrăviți în tonuri pastelate sau placați cu lemn sau piatră, pentru că este extrem de versatil.

Oglinda cu ramă lată de lemn este un element prețios de decor care umple spațiul fără a-l aglomera, care poate fi agățată sau lăsată ca în imagine sprijinită de perete. Blatul consolei poate avea lățimi variabile și este în egală măsură un bun spațiu de depozitare, dar și un loc pentru elemente de decor, totul depinzând de locul în care este amplasată și de stilul și gusturile tale.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply