9 trucuri pentru un hol primitor

0

O listă cu 9 trucuri pentru un hol primitor este mai mult decât utilă. Un hol mic este o problemă dar există mereu soluții pentru a câștiga spațiu și a face un hol primitor.

→ Lumina naturală este cea mai bună cale pentru a face un hol primitor. Folosește uși de sticlă care să aducă lumină în hol.
→Folosește becuri puternice, dar cu lumina caldă. Cu cât există mai multă lumina în hol, cu atât acesta va părea mai mare.
→Alege culorile fluide. Dacă vrei un hol primitor zugrăvește-l în culori fluide. Asta înseamnă alb luminos, galben pal, verde deschis, albastru blând. Nu folosi tapet, imprimeuri pe pereți, dungi sau alte detalii în zugrăveală.

Citeste si: Dormitor in nuante de violet, ocru si auriu

→Evită culorile dense, intense, chiar dacă sunt parte din spectrul cald.
→Un truc excelent este să zugrăvești pereții și tavanul în aceeași culoare, iar podeaua să o lași într-o nuanța închisă.
→Nu folosi holul că spațiu de depozitare. Rafturile sau dulăpioarele vor îngustă și mai mult spațiul de trecere și vor micșora, atât fizic, cât și vizual, locul.
→Un hol primitor este aproape gol. Un cuier simplu, mic, care să nu stea neapărat lipit de perete, un scaun într-o culoare agresivă și un suport pentru umbrele, cu rol decorativ sunt singurele elemente care trebuie așezate în hol.

Citeste si: Cosuri de depozitare. Un model pentru fiecare colt din casa

→Oglinzile. Acestea vor reflectă peretele de vizavi făcând că locul să pară mult mai mare și mai încăpător. Poți să folosești un grup de oglinzi mici înrămate identic sau cu rame care au diferențe minime.
→Un alt amănunt care contează, dar care depinde de materialul din care este făcută podeaua, pentru a face un hol mare, este să folosești un covor mai îngust decât podeaua, într-o nuanța cât mai apropiată de culoarea dușumelelor. Alege, deci, un covor mai îngust decât holul. În acest fel, vei da impresia de alungire a holului. Trucul funcționează și va face această încăpere un hol primitor.

Sursa foto: pixabay.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply