Cosuri de depozitare. Un model pentru fiecare colt din casa

0

Toate aceste idei de cosuri de depozitare sunt o alternativa la cutiile de depozitare, dar au avantajul de a fi mult mai durabile. Daca sunt facute din ratan sau nuiele durata lor de viata este foarte mare, sunt extrem de decorative, sunt practice si isi gasesc loc in orice camera, indiferent de stilul acesteia.

cosuri de depozitare  (5)

Cu alte cuvinte toate aceste cosuri de depozitare merita toata atentia din partea noastra, iar din partea ta merita investitia. De cele mai multe ori nu sunt ieftine, dar sunt atat de frumoase incat merita fiecare banut.

cosuri de depozitare  (4)Citeste si: Spatii de depozitare. Idei si solutii inspirate

Se potrivesc perfect in camera copilului pentru a pune in ele jucarii, in camera de si pentru a aduna telecomenzile si alte maruntisuri, si nu trebuie sa lipseasca din hol si din baie pentru ca sunt pe de o parte imune la abur si umezeala, pe de alta un mod de organizare mai mult decat estetic. cosuri de depozitare  (1)

Citeste si: Idei pentru depozitare

In bucatarie toate aceste cosuri de depozitare se dovedesc mai mult decat utile.

Cele cu forme regulate sunt perfecte pentru a fi asezate in rafturile bibliotecilor, in sifoniere iar cele colorate sunt adevarate opere de arta care merita expuse in colturile din camera de zi.

cosuri de depozitare  (3)Citeste si: Decor cu cosuri din nuiele

Stau bine pe mesele festive impreuna cu cei dragi si isi gasesc loc in sertare si in dulapuri. Un alt mare avantaj este ca aceste cosuri de depozitare pot fi usor … depozitate la randul lor. Fie le pui unele in altele fie le aplaticezi (pe cele moi) si le asezi intr-un … cos de depozitare.

Cosuri de depozitare, idei si sfatui

♦ Imbraca-le in huse interioare de matase sau catifea. Husele se pot schimba si spala.

♦ Aceste cosuri de depozitare se pot spala cu apa si sapun, dar trebuie bine uscate dupa.

♦ Le poti improspata culoare lacuindu-le sau le poti da cu vopsea cu ulei. Vor intineri si vor avea o noua fata.

Sursa foto: onekingslane.com/

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply