Cum arata casa lui Elton John

0

Am fost acasa la Elton John! Si ne-a placut. Am facut poze si iti propunem un tur virtual si cateva detalii despre casa lui Elton John si a partenerului sau David Furnish.

Acasa la Elton John este o alta lume. Casa este colorata si vesela. Exista exagerari, dar sunt tipice pentru o vedeta si cu toate acestea casa ramane placuta, fiind in acelasi timp un camin confortabil pentru cuplu si cei doi copii: Zachary si Elijah.

Casa lui Elton John este in mod firesc o resedinta de lux, amplasata sus, pe dealurile din Los Angeles. Casa si curtea au impreuna o suprafata de 5.000 de metri patrati. Casa nu are etaj si este intinsa pe un singur nivel. Toate camerele sunt luminoase si cu mici exceptii toate au iesire in gradina. Casa este cotata la mai multe zeci de milioane de dolari, dar la cum arata nu-i mult!

acasa la

Toata casa este plina de culoare, este pozitiva si vie. Camera de zi are culori vibrante, imprimeuri si texturi diferite. Curtea are o piscina si vedere spre dealuri. Dormitorul este destul de eclectic, patul fiind tapitat cu piele de strut, iar plafonul argintat reflecta decorul.

acasa la Elton John

Exista si o a doua camera de zi, remarcabila prin canapeaua de un verde viu.

Pasiunea pentru arta moderna este vizibila in fiecare colt al casei. Elton John are o colectie personala de obiecte valoroase care numara peste 6000 de piese, multe fiind folosite pentru decorul acestei case.

Citeste si: Mirela Stelea, casa de vedeta

acasa la Elton John

Spatiul din jurul piscinei a fost modificat pentru a fi sigur pentru copii si are un spatiu de joaca protejat.

acasa la Elton John

Bucataria este degajata, integral alba, pusa in valoare prin accente si pete de culoare.

Casa a fost amenajata de Martyn Lawrence Bullard, unul dintre cei mai bine platiti decoratori din Statele Unite.

Mai multe imagini poti vedea in albumul de pe pagina noastra de Facebook.

Sursa: Architectural Digest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply