5 idei pentru casa ta. Frumos si simplu

0

 

O imagine face cat o mie de cuvinte, iar o ideea poate schimba un decor. Avem si imaginile, avem si ideile. 5 idei pentru casa ta, toate frumoase si simple. Lucrurile frumoase sunt simple, iar cele simple, desesori, foarte frumoase.

Foloseste ferestrele ca parte in decorul casei atunci cand este posibil. Ideea este mai degraba un sfat si este in plus pe langa celelalte 5 idei pentru casa ta.

Citeste si: Sfaturile designerilor pentru casa ta

Peretele cu fotografii. Nu ne putem permite toti opere de arta pentru a decora cu stil, peretii. Alternativa, care respecta toate regulile artei si canoanele estetice, este fotografia de arta. Mult mai accesibila, fotografia este un decor excelent pentru pereti. Detaliul care face diferenta este felul in care le expui si le organizezi pe perete.

Am pledat mereu pentru rame diferite si o dezordine studiata. Exista si solutia unei expuneri organizate in rame identice. Efectul este reusit si este una din cele 5 idei pentru casa ta.

Citeste si: Mobila transparenta. O povocare pentru casa ta 

Oglindiri de cupru. Se pare ca in perioada urmatoare cuprul o sa faca legea in decoaratiunile interioare. Si culoarea, si materialul. Dovada aceste globuri pentru corpurile de iluminat care personalizeaza intr-un mod cu totul special decorul. Trecem si aceste elemente de decor pe lista cu idei pentru casa ta.

Citeste si: Portocaliu si maro, scheme de culori si idei

Pereti albi. Culoarea este obligatorie intr-o casa, dar esential este felul in care o folosesti. O casa cu pereti albi, luminoasa se transforma radical cu doar cateva accente de culoare. Marele avantaj al petelor de culoare intr-o incapere cu pereti albi si curati este ca o sa incalzeasca locul, o sa coloreze peretii si o sa dea personalitate. In acelasi timp camera ramane alba.

Secretul sta in cele cateva nuante ale aceleiasi culori si in contrastul intre alb si rosu. Bifam inca una din cele cateva idei pentru casa ta.

Citeste si: Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

Schimba fara sa schimbi. Ce faci daca stai, de nevoie, intr-un loc neprietenos si urat pe care nu-l poti schimba? Il schimbi fara sa-l schimbi. Fotografia vorbeste despre transformatile simple, radicale care au schimbat un interior urat si rece, fara ca in fapt sa schimbe nimic.

Plantele agatate si panoul colorat, la care s-au adaugat scaunele si masa sunt una din cele mai inspirate idei pentru casa ta.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Dulapul fara usi. Unele din hainele tale nu merita sa stea in dulap. Fie pentru ca sunt prea frumoase, fie pentru ca nu ai un dulap. Cadrul din lemn joaca rol de dulap, dar nu este dulap, te ajuta sa organizezi lucrurile, dar nu-ti blogheaza spatiul.

Un truc: peretii dulapului sun facuti din plexiglas.

O solutie cat o idee de zece puncte din lista cu 5 idei pentru casa ta, utila mai ales pentru camerele tinerilor sau locurile in care stai temporar.

Citeste si: Canapea de colt. 5 idei si cateva sfaturi

Sursa foto: 79ideas

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply