Winter garden – locul preferat 
în anotimpul rece

0

Winter garden, locul preferat 
în anotimpul rece – cel mai căutat loc al casei va fi, cu singuranță, spațiul winter garden, o verandă sau o terasă cu pereți din sticlă, care îți oferă confortul ideal și o priveliște de vis. Poți opta pentru un model standard, cu acoperiș din sticlă plat sau piramidal, ori pentru versiuni de terase minimaliste vitrate. Ai la dispoziție modele care se potrivesc oricărui stil arhitectural al casei. Câteva dintre ele sunt prezentate în continuare.

Citeste si Grădină cu dichis și cramă pe un teren de doar 150 mp

1.Devine atracția casei pe timp de iarnă – Petrece zilele și serile de iarnă împreună cu prietenii în winter garden. Alege un model cu încălzire interioară,  cu profile de ferestre cu grad ridicat de izolare și cu uși vitrate glisante spre grădină. Modelul din imagine provine de la www.luxwin.ro și este o versiune 4 x 3 m, cu trei laturi deschise.

Model winter garden cu încălzire interioară. Foto: www.luxwin.ro

2.Versiunea modernă a verandei – Glasshouse®, brand Keller, este o serie de terase acoperite, cu pereți din sticlă. Ferestrele minimale, de dimensiuni mari, cu profile foarte înguste, ferestrele cu sticlă încălzită electric și deschiderile glisante, vor compune un spațiu ideal pentru dining sau relaxare. Pot fi comandate prin Cystar Glass.

Terasă acoperită din seria Glasshouse®, brand Keller. Foto: Keller

Citeste si Cum sa-ti amenajezi o gradina minimalista si surprinzatoare

3.Noblețea lemnului – Spațiile winter garden sunt aproape întotdeauna proiectate individual și realizate la comandă. Mizează pe profile și traverse cu aspect cât mai natural, din lemn. Poți găsi asemenea modele la www.holzmeister.ro.

Winter garden cu profile și traverse din lemn. Foto: www.holzmeister.ro.

 

4.Integrată în natură – O terasă acoperită, cu acoperiș piramidal din sticlă, poate fi folosită pe aproape întreaga durată a anului. Pentru a înlătura efectul de seră sunt folosite marchize acționate manual sau electric, care se pot monta peste sau sub sticlă. Foto: www.luxwin.ro

Terasă acoperită, cu acoperiș piramidal din sticlă. Foto: www.luxwin.ro

5.Închideri pentru orice stil de arhitectură – Modelul Orangerie este o variantă complexă de winter garden sau de închidere a unei terase, ușor de conectat la clădiri în stil clasic sau contemporan. Sunt disponibile profile cu grad mare de izolare termică și cu aspect rafinat. Dacă te atrage, îl poți comanda prin Cystar Glass.

Model Orangerie, cu o structură complexă, ușor de conectat la clădiri în stil clasic sau contemporan. Foto: Cystar Glass

Citeste si Terasa partial acoperita, deliciul acestei toamne


Articol preluat din revista Casa Lux nr. 1/2017.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply