Vitrina, o piesa de mobilier mereu in actualitate

0

VitrinaVitrina, dulapul usi din sticla, este o piesa de mobilier antica, dar care ramana mereu in actualitate.

Extrem de versatila vitrina poate sa tina pasul cu tendintele si sa ia forme moderne, minimaliste sau chiar futuriste, iar piesele si modelele vechi sau in stil vechi, se pot integra perfect in orice decor, devenind de cele mai multe ori centrul de interes al camerei.

Vitrina (4)La fel ca dulapul cu sertare, consolele si canapelele vintage, vitrina este una din piesele de mobilier care a trecut testul timpului si care isi gaseste un loc in orice decor de azi, fie care este unul clasic, unul modern, minimalist sau unul vintage.

Citeste si: Comode si bufeturi

Vitrina din sufrageria bunicii este o comoara care isi poate gasi loc in orice casa moderna.

Vitrina are darul de a se integra atat in decorul din camera de zi, cat si in bucatarie (evident in variante adaptate), precum si in holuri si dormitoare.

Citeste si: Accente de decor cu mobila stil baroc

Modelele clasice, cele moderne sau cele futurise sunt nenumarate iar alegerea unui model potrivit de vitrina pentru decorul din casa ta depinde doar de gusturile tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie. Vitrina este piesa de mobilier care are mereu un rol dublu. Este un foarte practic loc de depozitare, dublat de un rol estetic garantat in camera. Iluminatul joaca de asemenea un rol foarte important in ceea ce priveste partea estetica a acestui mobilier.

VitrinaVitrina are un avantaj foarte mare fata de alte corpuri de mobilier. Pot fi foarte usor combinate cu celalate piese de mobilier din casa.

Vitrina (2)Vitrina este piesea de mobilier perfecta pentru a realizat un centru de interes in camera de zi. Este locul unde poti aseza obiecte de decor pretioase, obiecte de arta sau orice alte piese de interes sau cu incarcatura afectiva ce doresti sa fie expuse. Vitrinele sunt locul ideal pentru expunerea unor colectii, pentru a colora indirect decorul unui perete si pentru a pune in valoare  un loc intunecat.

Realizate din lemn si sticla cu cele mai diferite forme, vitrinele ofera spatiu de depozitat fara sa blocheze vizual spatiul, fiind ideale pentru a da valoare unui spatiu. Diversitatea de modele si solutii pentru vitrine este practic infinita, pentru ca lemnul si sticla fac un cuplu minunat si fara moarte.

Citeste si: Amenajari interioare in stil vechi

Diversitatea de culori, forme si face ca vitrina sa-si gaseasca locul potrivit in orice casa indiferent de stilul de amenajare al acesteia. Vitrinele pot fi suspendate si pot expune in spatele usilor de lemn si sticla tot felul de obiecte de la farfurii si cesti, in bucatarie, pana la portelanuri si colectii inedite in camera de zi. Si nonconformistii pot fi cuceriti de potentialul pe care il au vitrinele, pentru ca acesta pot gazdui… orice!

Sursa foto: hepta.ro / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply