Comode si bufeturi

0

Practice frumoase si utile comodele si bufeturile sunt printre cele mai populare obiecte de mobilier. Despre comode si bufeturi se poate spune ca nu se demodeaza niciodata, iar specialistii in decoratiuni interioare le includ in amenejari indiferent daca este vorba despre stilul moderm sau traditional.

New Picture (2)

Cand te gandesti la comode si bufeturi, esential este sa iei in considerare dimensiunea, pentru ca aceste obiecte de mobilier sunt destul de voluminoase si nu pot fi inghesuite in colturi. Avantajul este ca aceste comode si bufeturi fac parte din categoria de mobila cu dubla functie.

Citeste si: Living cu mobilier minimalist

Despre comode si bufeturi se poate spune ca se potrivesc perfect in toate camerele. Merg bine in dormitor, sunt perfecte in camera de zi, sunt utile si practice in hol, dar se preteaza si in bucatarie si baie, adaptate pentru aceste incaperi. Unele dintre ele sunt monovolum, au usi si sertare, altele au oglinzi atasate sau se sustin pe picioare de “capra” fine si lungi care le dau un aer delicat. Exista comode si bufeturi ondulate, cu fata in valuri, sau cu usi incrustate.

Citeste si: Cum incadrezi televizorul in decorul livingului  

De luat in seama este caracterul lor practic si faptul ca se potrivesc bine in orice decor chiar daca fac nota discordanta cu acesta. Sunt cele mai folosite sisteme de depozitare, pot incadra patul, semineul sau pur si simplu isi pot gasi locul in camera de zi ca suport pentru televizor sau pentru obiectele decorative.

Citeste si: Masa din casa

Ce stil alegi pentru comode si bufeturi?

Poti sa alegi solutiile care se incadreaza cu restul decorului sau cele care il completeaza. Poti alege un bufet cu unele rafturi deschise pentru obiectele preferate sau TV, sau dulapuri cu usi din sticla transparenta sau mata. Exista comode cu usi glisante sau care se deschid normal, cu sau fara oglinda.

Sursa: Houzz

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply