Amenajari interioare in stil vechi

0

Amenajari interioare in stil vechi (1)Modele de amenajari interioare in stil vechi prind teren. Se intampla asta pentru ca in cazul unei amenajari interioare in stil vechi mobila veche este pe primul plan, iar aerul romantic este deosebit de placut si confortabil. Amenajari interioare in stil vechi nu inseamna ca inghesui in casa toate mobilele bunicii, ci inseamna sa le pui in valore sa gasesti utilitati noi si inedite pentru piese de mobilier vechi, dar inseamna si reconditionare si, implicit, o noua viata pentru piese de mobilier vechi si valoroase.

Amenajari interioare in stil vechi sunt un stil vintage contemporan, care nu poate functiona fara elementele moderne. Regula de baza este imbinarea cu stil, pentru maximum de confort a vechiului cu noul. Cel mai bine pentru aceste amenajari interioare in stil vechi functioneaza amestecul pieselor vechi cu cele moderne, pentru a crea un echilibru perfect.

Citeste si: Casa anului 2014. Stil, idei si tendinteAmenajari interioare in stil vechi (3)

Ceea ce este remarcabil este faptul ca o casa cu amenajari interioare in stil vechi este mereu o casa moderna pentru ca stilul vintage este un stil mereu la moda. Si asta nu este tot. In 2014 tendintele vintage in decoratiuni interioare sunt mai actuale ca niciodata, iar amenajari interioare in stil vechi sunt una din regulile care definesc decoratiunile interioare anul acesta.

Caracteristicile unei amenajari interioare in stil vechi este rafinamentul, calitatea si simplitatea. Atmosfera specifica este data de reinterpretarea articolelor vintage, reconditionarea lor, imbinarea armonioasa a articolelor noi cu cele vechi, totul pentru a crea o noua identitate.

Acest stil este extrem de tolerant cu formele, culorile, este un stil creativ, imaginatia si influenta personalitatii celor care locuiesc in casa fiind cuvantul de ordine in amenajari interioare in stil vechi.

Citeste si: Mobila veche si mobila noua, impreuna

Atmosfera “veche” se potriveşte oricarui interior, permite imbinarea a mai multe tipuri de mobilier si accesorii decorative, dezvoltand o imagine unitara noua.

Extravagantele cromatice sunt permise si chiar necesare, iar interioarele care urmaresc principiile unei amenajari interioare in stil vechi sunt, tocmai pentru ca sunt foarte colorate, foarte calde, primitoare si confortabile.

Amenajari interioare in stil vechi (2)Tonurile puternice (verde, lila sau portocaliu, motive florale si geometrice) aduc farmec si dau personalitate locului.

Citeste si: Trucuri de stil pentru o bucatarie rustica

Amenajari interioare in stil vechi sunt o evadare din canoanele si constrangerile cotidiene, iar o casa decorata astfel este un refugiu tonic. Ceea ce este un avanatj in plus pentru toate aceste amenajari interioare in stil vechi este faptul ca nu implica costuri exagerate si pot fi realizate de oricine.

Sursa: decoist.com / 79ideas.org

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply