Un truc de milioane pentru casa ta

0

Îți sugerez un truc de milioane pentru casa ta! Nu este complicat de realizat, cel mai dificil fiind să găsești materialele necesare. Dar cum lumea toată este foarte mică poți cauta astfel de materiale în magazinele virtuale și vei avea unele dintre cele mai plăcute surprize și în ceea ce privește prețurile și în ceea ce privește modelele.

bedroom-954661_1920
Concret, care este acest truc de milioane pentru casa ta? Folosește exact același imprimeu pentru tapet și pentru unele din detaliile decorative din cameră: perne decorative, cuverturi, covoare. Efectul este foarte plăcut, simetria creată de combinația de materiale dă sentimentul de organizare, dar totul într-o cameră foarte elegantă, personală și vie.

Un truc de milioane pentru casa ta (1)

Acest truc de milioane pentru casa ta are la rândul lui câteva trucuri pentru ca efectul final să fie perfect.

1. Folosește tapet cu modele vesele, colorate, cel mai bine modele mari, pe fond deschis la culoare.
2. Este ideal să folosești acest gen de tapet, pentru această combinație, pe un singur perete. Restul pereților din cameră trebuie zugrăviți în culoarea dominantă a tapetului.
3 Pentru accesorii cel mai bine este să folosești perne de decor, în camera de zi sau în camera copiilor, iar pentru dormitor cuvertura de pat sau fețele de pernă.

4. Dacă modelul tapetului este unul stilizat în culori neutre, pale, cu detalii puține poți să folosești un materiale cu același imprimeu pentru draperii. Soluția este foarte bună în dormitor, dacă ai o cameră mare.
5. Într-un astfel de decor, restul detaliilor trebuie să fie mereu minimaliste, în culori neutre.
6. Alte culori de accent în camera care foloseste acest truc de amenajare trebuie să fie exact în culorile de pe tapet. Orice altă culoare în plus va strica armonia cromatică.

7. Această amenajare poate fi adoptată în orice încăpere din casă, inclusiv în bucătărie și baie, respectând particularitățile tipice pentru aceasta.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply