Un dormitor somptuos, intr-o camera mica

0

Este foarte greu să amenajezi un dormitor somptuos într-o cameră mică, pentru că ideea de opulent și somputos merge mână în mână cu un spațiu mare. Cu toate acestea se poate, și-ți dovedesc acest lucuri, concret cu imagini și detalii. Iată cel mai frumos și cel mai somputos dormitor, într-o cameră mică, dintr-un apartament obișnuit, la bloc.

dormitor somptos

Citeste si: Idei de amenajare pentru un dormitor mic

dormitor somptosSunt câteva detalii esențiale în aceasta amenajare. În primul rând mobila a fost redusă la minimim prin cateva artificii extrem de practice. Pentru că nu s-a putut amenaja cu mobilă gata făcută, toate piesele au fost realizate de comandă, dar în total costurile au fost mai mici.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor mic. Toate detaliile

dormitor somptosCulorile pentru un dormitor somputos, într-o cameră mică. S-a mers pe o combinație simplă. Pereții sunt bej deschis, podelele sunt acoperite cu parchet de stejar într-o nuanță închisă, tavanul a fost vopsit tot într-o nuanță de bej, dar cu două tonuri mai deschise decât pereții, iar tot ce înseamă tocarie (la ușă și fereastră), a fost vopsit cu alb, apoi lacuit. S-au marcat cu plinte albe, marginile de sus ale pereților, pentru a da volum și greutate spațiului.

Citeste si: 6 idei de culori pentru dormitor

Trei corpuri de mobilă. În acest dormitor somputos s-au folosit doar trei piese de mobilier, este drept modulare. Peretele lung a fost complet ocupat de două unități de dulap, care au facut corp comun cu tablia patului și patul. Noptierele au fost eliminate, iar intre cele doua piese de sifonier, pe stânga și pe dreapta patului, deasupra tabliei (tapisata în catifea gri perlat), s-a montat un raft-poliță pentru obiecte de decor și alte marunțișuri personale. Fiecare corp de dulap, simetric, este secondat de un corp de etajeră, folosit ca spatiu pentru cărti și alte piese de decor.

dormitor somptosÎn fața patului se află o comodă lungă și joasă folosită ca spațiu de depozitare pentru lenjerie, cosmetice și prosoape, în timp ce partea superioara a fost loc de depozitare pentru obiecte de decor și baza unui televizor fixat în perete. Toate piesele de mobilier sunt din lemn alb, lacuit, iar toata tapiseria este gri perlat, din catifea.

Citeste si: Cel mai frumos dormitor. Solutii simple

Decorul este întregit de un fotoliu, fara brațe, pentru a nu încărca spațiul. Fotoliul este secondat de un lampadar ultra-modern dintr-o singura piesa, din lemn negru, cu abajur negru, care impraștie o lumină extrem de senzuală în cameră și care, aprins, îndulcește decorul opulent și aparent masiv din acest dormitor somputos. Covorul moale și mițos este alt detaliu adus pentru a colora și încălzi atmosfera.

Aerul regal a fost întregit de perdelele albe, mate și de draperiile de mătase fără model, care scot în evidentă lampadarul și piesele de inox care întregesc decorul din acest dormitor somputos, dintr-o cameră mică.

Citeste si: Sfaturi utile cand alegi mobila pentru dormitor

Dacă tragi linie o să observi că nimic nu este în plus, nimic nu este în minus în acest dormitor, iar culorile terne, mate și aparent triste se innobilează unele pe altele, prin tonurile de accent date de obiectele metalice din cameră. Un loc remarcabil, plin de bun gust și eleganță.

Sursa foto: ©ostap25-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply