Un apartament luminos si colorat

0

apartament-luminos-si-colorat

Un apartament luminos si colorat. Vezi un apartament din nordul Capitalei plin de  culoare, spaţios şi luminos – un apartament la  care orice proprietar visează.

Citeste si: Apartament inchiriat elegant mobilat.

Pe designerul Alexandra Puiu de la emisiunea simpatică de sâmbătă dimineaţa de pe Prima TV, „SOS Salvaţi-mi Casa”, unde cu un buget mic şi multe idei creative redecora rapid camere de bloc.

Acum câteva săptămâni, Alexandra ne-a căutat şi ne-a spus că a terminat de amenajat un apartament undeva în nordul Capitalei, iar noi, cum suntem mereu în căutare de amenajări inspirate, ne-am lăsat pe mâna ei. Astfel că într-o sâmbătă dimineaţa, când primele raze calde de soare îşi făceau apariţia, am fost în casa Nicoletei şi a lui Ionuţ să o pozăm pentru voi.

Citeste si: Cum incepe un proiect de ambientare.

apartament-luminos-si-colorat1Un apartament luminos si colorat. Alexandra a ajuns să decoreze această casă prin recomandarea unui prieten comun. Situaţia stătea astfel: Nicoleta şi Ionuţ, doi tineri căsătoriţi şi proaspeţi părinţi ai lui Petru, au cumpărat un apartament de 85 mp în zona de nord a oraşului. Un apartament luminos, dar cu o compartimentare care necesita o modelare ingenioasă a mobilierului, aşa cum ne-a spus Alexandra. Pentru că ei se grăbeau, au hotărât să nu mai modifice compartimentările şi să repoziţioneze instalaţiile electrice acolo unde era nevoie. Fiecare cameră a fost gândită în funcţie de necesităţile beneficiarilor.

Citeste: Cinci obiecte noi pentru casa ta.

Un apartament luminos si colorat. De cum intri aici, dai într-un open space: livingul mare şi luminos, unde vedetă este canapeaua portocalie, în dreapta este o baie de serviciu micuţă şi o debara încăpătoare, iar ultima încăpere pe stânga este bucătăria. Mobila din casă este făcută pe comandă la firma Emotions Design, parchetul a fost achiziţionat de la Urbanito (www.urbanito.ro), iar corpurile de iluminat sunt un mix de IKEA, kika şi Hornbach.

Articol aparut in revista Casa si gradina.
Foto: Bogdan Popescu.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply