Trucuri de design interior

0

Daca specialistii in decoratiuni pot amenaja un interior, o poti face si tu, mai ales ca iti aducem trucuri de design interior pe care le poti aplica.

Trucuri de design interior

Casa perfecta, casa frumoasa este casa care arata bine, dar inainte de aspect este casa in care te simti bine. Asta inseamna ca prin modul in care este amenajata casa raspunde tuturor nevoilor pe care le are familia care o locuieste, la acel moment. Asa am ajuns la unul din cele mai importante trucuri de design interior: casa organizata si amenajata in functie de familie. Pentru acest motiv fiecare dintre noi este mult mai interesat sa-si amenajeze casa, si tot pentru acest motiv camerele de hotel, de exemplu, oricat ar fi ele de frumoase, sunt complte lipsite de acel ceva care transforma o casa in acasa….

Citeste si: Un dormitor perfect. Trucuri, sfaturi si idei

Trucuri de design interior (4)Pe lista cu trucuri de design interior, printre primele puncte se afla alegerea unor produse de mobilier de calitate. In tandem cu acesta vin amanunte. O casa confortabila, prietenoasa si functionala este o casa in care locuiesc oameni, cu nevoile lor, nu mobila. Al doilea sfat din lista cu trucuri de design interior fiind acela de a nu mobila niciodata excesiv o casa. Alege mereu un mobilier de buna calitate. Este o investitie, este rezistent si de cele mai multe ori si foarte frumos. Unul din cele mai importante secrete si trucuri de design interior este acela ca o mobila de calitate este foarte usor de personalizat si adaptat nevoilor familiei.

Ia in considerare obiecte multifunctionale! Acesta este unul din cele mai practice trucuri de design interior.

Un obiect multifunctional inseamna economie de spatiu si un plus de confort. In plus piesele de mobilier multifunctional se preteaza pentru toate incaperile. Nu poate sa existe o casa practica fara o masa extensibila sau plianta, fara o canapea care se poate transforma in pat, de exemplu.

Citeste si: Amenajari interioare in stil vechi

Nu cauta sa fii in pas cu moda in ceea ce priveste decoartiunile interioare. Unul din cele mai bune trucuri de design interior este acela de a te inspira din tendinte, dar punerea lor in aplicare trebuie sa urmareasca nevoile reale ale familiei, trebuie filtrat prin gustul si personalitatea celor care locuiesc in casa. Fiecare trend vine cu piesele sale de referinta. Este absurd sa iti imaginezi ca in fiecare an o sa schimbi culoarea peretilor sau unele piese de mobilier pentru ca nu mai sunt in tendinte. Nu gandeste nimeni asa!

Pe lista cu trucuri de design interior exista foarte multe recomandari. Unul dintre ele este acela de folosi pentru decorarea peretilor solutii care se pot modifica si schimba usor. Vopselurile lavabile, cele special concepute pentru interior, care suporta aplicarea unui nou strat, tapetul care se monteaza si care sa da jos usor, trebuie sa fie prima alegere.

Citeste si: Casa suedeza, model de organizare si stil

Trucuri de design interior (2)Un specialist in amenajari interioare nu se teme sa puna in aplicare schimbari indraznete. Indrazneala in materie de decoratiuni interioare este cea mai buna cale. Potecile batute duc la un decor clasic, la tipare si la monotonie, ucid personalitatea casei si, poate, si a celor care locuiesc acolo. Un detaliu care o sa-ti fie soptit printre dinti, ca sa nu-l intelegi bine, din lista cu trucuri de design interior este acela de a folosi cu maxima incredere lucrurile vechi, mobila bunicii si piese de mobilier unice. Acestea au marea calitate de a da noblete unui interior. In plus se adapteaza oricarui decor, chiar si celor moderne. Secretul reusitei este reconditionarea lor.

Foloseste culoarea si lumina. Cele doua amanunte fac parte din cele mai bune trucuri de design interior. Culoarea imbraca si da viata casei. Coloreaza fiecare camera altfel, foloseste pentru fiecare camera accente de culoare diferite. Variatia da iluzia spatiului si este tonica. In ceea ce priveste lumina, aceasta este cea care da adancime, care contureaza spatiul si care poate schimba complet imaginea unei camere daca este pusa sa “lucreze” in folosul tau.

Citeste si: Biblioteca moderna. Cartile integrate in decorul camerei

Lista cu trucuri de design interior se incheie cu un indemn: transforma minusurile casei in avantaje. Este mai putin complicat decat crezi. Camerele mici pot fi facute sa para mai mari decat sunt, camerele prea lungi sau prea inalte pot sa fie extrem de practice cu foarte mici artificii. In plus respecta regula de aur: nu aglomera casa. Casa este facuta sa locuiesti tu in ea, nu mobila ta!

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net/ ©Photographee.eu /Fotolia / ©archideaphoto/Fotolia

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply