Trei recomandari pentru aceasta saptamana

0

Recomandările acestei luni te ajută în casă şi îţi fac viaţa mai uşoară. Nu uita să mergi şi prin magazinele amintite pentru şi mai multă inspiraţie.

recomandari

Citeste si: Visul împlinit al proprietarilor

Praktiker a lansat noul catalog Decorațiuni 2015. Catalogul este disponibil gratuit, în format online, pe site-ul companiei www.praktiker.ro sau poate fi descărcat și pe telefonul mobil cu aplicația „Catalog Praktiker România”, disponibilă gratuit pe Appstore și Google Play. În cele 136 de pagini, clienții vor descoperi „drumul către confortul de acasă”, așa cum își propune ca temă noul catalog.

recomandari1

Citeste si: Texturi de sezon

Floria.ro a lansat în această toamnă o colecție de buchete de flori care cuprinde orhideea Cymbidium sau diferite tipuri de trandafiri, minigerbera, hipericum, alstroemeria, miniroze, ornitogalum și elegantele cale galbene. Floarea-vedetă a colecției, orhideea este originară din zonele temperate și tropicale ale Extremului Orient.

recomandari2

Citeste si: Inspiratie: trei interioare de la Cluj si povestile lor

Saeco GranBaristo Steel White are trei profiluri de cafea pre-setate care optimizează setările cafelei după tipul boabei de cafea: Arabica, Robusta, Saeco (pentru un amestec de boabe) și trei profiluri programabile în care se pot salva setările favorite pentru o cafea personalizată. Tehnologia touchscreen și animațiile pe ecran facilitează interacțiunea cu aparatul.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply