Secretele profesioniștilor în decorațiuni

0

Pare o joacă, dar nu este! Regulile și secretele profesioniștilor în decorațiuni sunt exact acele abordări care fac diferența între o casă amenajată de un novice și una organizată de un profesionist. Așa că oricare ar fi secretele profesioniștilor în amenajări interioare, acestea merita aflate și spuse tuturor.

secretele profesioni;tilor

Citeste si: Griuri colorate. O solutie usor de realizat

Un pat supradimensionat este unul din cele mai eficiente trucuri care schimba complet dormitorul. Nu exista dormitor în care sa nu încapa un pat mare. Mai bine scoți mobilă și lași numai patul. Așa spun specialiștii și acesta pare să fie unul din cele mai bune din secretele profesioniștilor! Un pat mare face camera să pară mare.

Zugrăveală închisă la culoare. Acesta este unul din secretele profesioniștilor în bună măsură controversat. Există ideea că un perete negru micșorează spațiul, când în fapt se întâmplă exact pe dos. Dacă îți planifici să decorezi o cameră mică ia în calcul și culori închise pentruzugrăveala pereților.

Citeste si: Culori tari pentru casa. Idei si provocari

Amestecul de stiluri. Acesta este un truc foarte bun în decorațiuni interioare, este reconfortant și o idee binevenită mai ales dacă vrei să faci o cameră modernă și elegantă, menținând în același timp o atmosferă confortabilă.

Lămpi de supradimensionate. Această este o soluție care da un aspect impunător menținând în același timp confortul.

Citeste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei

Plante mari. Acesta este un truc pe care îl folosesc toți specialiștii în decorațiuni interioare. Este una din cele mai bune metode pentru a umple un spațiu gol și a da armonie, unitate și echilibru spațiului. În plus plantele sunt foarte versatile și arată bine în orice fel de decor.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Acum știi câteva din secretele profesioniștilor în decorațiuni. Tot ce mai trebuie să faci este să le aplici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply