Redecorare cu bani putini

0

Schimbarea de anotimpuri te indeamna la schimbari in casa. Avem cateva idei simple, care inseamna redecorare cu bani putini.

Incepe prin a face curatene in toata casa si mai ales in locurile in care nu ai umblat in ultima vreme. Apoi triaza si arunca tot ceea ce nu ai folosit mai mult de sase luni.

Al doilea pas important este sa repari ceea ce trebuie reparat: garniturile stricate la robineti, intrerupatoarele defecte, prizele care s-au stricat. Este un pas important pentru redecorare cu bani putini.

Citeste si: Cum sa renovezi ieftin

Zugraveste in camerele mici. Asta inseamna hol, baie, eventual bucatarie, sau zugraveste doar un perete dintr-o camera intr-o alta culoare. Aceasta este una dintre cele mai la indemana solutii pentru a schimba aspectul locuintei tale. Trucul este sa folosesti nuante diferite de cele pe care deja le au peretii. Tine cont de nou aspect pe care il vrei si fa-ti un plan inainte de a alege culoarea. Sa fie in ton sau in contrast cu viitoarea husa a canapelei, sa se potriveasca cu gresia sa fie in acord cu dulapurile din bucatarie si asa mai departe. Zugravind un singur perete vei aduce un plus de culoare in camera si vei schimba vizibil aspectul acesteia.

Citeste si: 7 greseli de evitat in alegerea culorilor la interior

Un alt truc care implica o investitie mica este sa schimbi sistemele de iluminare din casa. In acest sens, poti alege sa folosesti suporturi inedite pentru becuri, fie realizate chiar de tine, fie cumparate de la targurile de antichitati. Astfel, vei reusi sa schimbi aspectul camerei si chiar vei da un strop de culoare, care va inveseli atmosfera. Evident poti alege corpuri de iluminat moderne.

Da stralucire parchetului si schimba covorul. Curata si foloseste solutii pentru a improspata culoarea prachetului. In ceea ce priveste covoarele acestea sunt accesorii care imbraca foarte bine o incapere. Este o metoda foarte eficienta pentru redecorare cu bani putini.

Citeste si: Camera copiilor: sugestie de redecorare

Muta obiectele de mobilier. Este cea mai simpla si cea mai ieftina solutie pentru redecorar cu bani putini. Orice shimbare este binevenita, astfel ca te poti gandi cum sa schimbi locul mobilierului pentru a modifica aspectul incaperii. Fie ca schimbi obiectele de mobilier dintr-o camera in alta, fie ca le muti locul, dar le pastrezi in aceeasi incapere, important este ca rezultatul final sa fie o incapere cu un look nou.

Citeste si: Cum aduci natura la tine acasa

O husa noua, un set nou de perne pentru canapea, o vaza noua, o perdea noua sunt si ele solutii simple de redecorare cu bani putini.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply