Reamenajarea spatiului pentru birou

0

reamenajarea-spatiului-pentru-birou1

Înainte: Amenajarea inițială era alcătuită din mobilier tip, luat de la stat, cu mulți ani în urmă, la care proprietara a adăugat câteva rafturi realizate manual chiar de ea. A păstrat în schimb parchetul laminat ce face trecerea între camere.

Proprietara și-a micșorat biroul, iar în restul spațiului a optat pentru mobilă de la IKEA. A ales culori deschise pentru că spațiul este mic, iar acestea dau senzație de mai mult loc. Pentru a le pune în valoare, a vopsit pereții în culori din aceeași gamă cromatică, mergând pe tonuri naturale și relaxante.

Citeste si: O casa plina cu carti

Elementele care întregesc amenajarea sunt și ele tot din materiale naturale: jaluzele și perdeaua decorativă din bambus, coșul de rafie și scaunul de rattan. Totul a fost cumpărat special pentru această cameră, mobilierul vechi fiind donat.

Citeste si: Loc pentru birou

Proprietara a apelat la meșteri doar pentru zugrăveală (au folosit produse Düfa), de restul s-a ocupat singură – mobilierul modular de la IKEA poate fi montat acasă și de către cei mai puțin familiarizați cu aceste activități. Arhiva de documente a dispărut și ea, în prezent spațiul pentru birou fiind unul mult mai mic decât cel inițial. Toată acțiunea a durat aproximativ o săptămână.

Citeste si: Adu la viata birou cel vechi

reamenajarea-spatiului-pentru-birou

După: Planșetele vechi au dispărut, rămânând în locul lor una mai mică și mai ordonată. În dreapta a fost ales un dulap mare alb de la IKEA. Deși masiv, s-a dovedit alegerea potrivită pentru nevoile proprietarei, mai ales că dă luminozitate.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: Radu Grozescu

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply