Loc pentru birou

0

loc-pentru-birou

Loc pentru birou Mulţi visăm să ne redecorăm locuinţa cu mobilierul şi accesoriile care ne plac, de multe ori prea scumpe sau care nu se potrivesc unei case mici. Aşa că, de cele mai multe ori, ne plângem. De ce să nu încercăm şi alte metode prin care să facem o schimbare? Uite aici, Ana, proprietara garsonierei de faţă a reuşit să-şi revigoreze interiorul făcând doar câteva mici ajustări, dar rezultatul este spectaculos.

Citeste si: Adu la viata biroul cel vechi

Loc pentru birou Dintr-un ambient relativ simplu ea a reuşit să confere o imagine modernă garsonierei fără a apela la lucrări cu ghips-carton sau vopsea. S-a folosit de piese de mobilă cu linii curate pentru a delimita spaţiul, în aşa fel încât să creeze un loc special pentru birou. În colţul de lângă fereastră, unde aveai impresia că nu încape nimic în afara fotoliului, iată că se află acum biroul!

Citeste si: Apartament artistic decorat

Tot ce a făcut a fost să schimbe canapeaua veche cu una mai şic, care ocupă mai puţin spaţiu şi este în acelaşi timp mai confortabilă. A adăugat de asemenea o bibliotecă nouă, aşezată precum un paravan între locul de dormit şi cel de lucru. Biblioteca are şi rol ornamental, permiţându-i să-şi etaleze micile decoraţiuni colorate cu mai mare impact decât înainte. Prin rafturile acesteia se zăreşte biroul, dar lasă să treacă lumina ceea ce înlătură impresia de înghesuială.

Loc pentru birou De asemenea, vechea şi masiva măsuţă de cafea a fost înlocuită cu una nouă, în ton cu biblioteca pe alb şi în contrast cu canapeaua roşie. S-a încercat schimbarea cromaticii de la culori predominant tari la alb. Canapeaua însă a fost aleasă roşie ca să contrasteze şi să menţină atmosfera veselă în acord cu personalitatea Anei. Pentru ca încăperea să pară mai aerisită, a renunţat la covorul în nuanţe tari şi a lăsat parchetul liber (care are o nuanţă similară dulapului). Lipsa covorului este binevenită, mai ales dacă noul membru al familiei tale este patruped.

Citeste si: Tuse tip acuarela in casa ta

Ana a avut nevoie de birou şi iată ce frumos i-a făcut loc în mica ei garsonieră. Spaţiul întregii garsoniere s-a schimbat fără să fie cu nimic mai încărcat, deşi sunt mai multe piese de mobilier acum. Este de ajuns o idee simplă şi o aşezare logică a noilor obiecte mari, în concordanţă cu cele vechi.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Patricia Tudor
Foto: Corneliu David

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply