Rasfat culinar intr-un spatiu deosebit

0

spatiu-deosebit1

Rasfat culinar intr-un spatiu deosebit. În inima oraşului, într-o clădire cu un istoric de mai bine de un secol, pe fosta stradă Regală a Bucureştiului vechi, Biomediterraneo îţi oferă o experienţă culinară inedită.

Rasfat culinar intr-un spatiu deosebit. Spaţiul este împărţit în două zone: Biomediterraneo Marché, unde clienţii pot opta pentru preparatele gândite special pentru mic dejun, brunch sau prânz, iar acestea pot fi gata pentru take away în 1, 3, 5 sau 7 minute, şi Biomediterraneo Bistro, care spune povestea explorării gastronomice a culturilor diverse, întinse de-a lungul ţărmului Mării Mediteraneene. Există de asemenea şi serviciul delivery şi catering personalizat pentru orice tip de eveniment, indiferent de amploarea sa, fie corporate sau private.

Citeste si: Simplitatea mobilierului in contrast cu decorul.

Tema amenajării a fost aleasă de Raluca Mănăilă, proprietara bistroului, care este fascinată de Mediterana, de valurile şi plajele ei, de mâncărurile specifice şi mai ales de atmosfera din restaurantele şi tavernele de pe ţărm; conceptul a fost realizat de Luciana Georgescu (chief designer/www.spotondesign.ro), iar implementarea s-a făcut de echipa SpotOnDesign.

Citeste si: Mobila reconditionata intr-un apartament spatios.

spatiu-deosebit

Rasfat culinar intr-un spatiu deosebit. Colaborarea dintre proprietară şi Luciana a fost una cât se poate de reuşită, asta şi datorită faptului că mai lucraseră împreună la un alt proiect. Rezultatul a fost pe seama aşteptărilor tuturor, ideile iniţiale, din faza de proiectare, găsindu-şi finalitate.

„Eu zic că am reuşit să aduc puţin din atmosfera elegantă şi relaxată a Mediteranei în mijlocul Bucureştiului şi în acelaşi timp să creez un spaţiu interesant, care să genereze o rupere de ritm pentru clienţi. Mi se pare că un loc ca acesta trebuie să rămână în mintea celui care-l vizitează şi cea mai bună metodă este să-i oferi un set de experienţe memorabile: atmosferă, lumină, culori, finisaje”, ne-a mărturisit Luciana.

Citeste si: Leagan romantic in casa.

Pe lângă elementele executate artizanal, unele piese precum scaunele şi piesele vintage au fost recuperate şi recondiţionate.

Din motive ce ţin de buget, pardoseala originală a fost păstrată şi vopsită. Acest lucru sporeşte de fapt autenticitatea spaţiului.

Vopseaua texturată din încăpere creează frumoase efecte vizuale, iar culoarea este minunată în combinaţie cu banchetele, pereţii şi pardoseala. Contrastul este unul reuşit!

Producţie: Alina Borcea
Foto: Bogdan Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply