6 motive pentru a alege un raft metalic pentru garajul tău

0

Garajul este un spațiu conceput nu doar pentru a adăposti vehiculul, ci și pentru a depozita toate tipurile de echipamente, unelte, consumabile. Pentru asta sunt necesare și câteva rafturi speciale, pe care se pot stivui în mod ordonat lucrurile.

Ce rafturi alegi pentru garajul tău?

Există mai multe variante de rafturi care se pot utiliza în garaj:

  • Rafturi de perete care nu interferează cu parcarea mașinii sau deplasarea prin garaj
  • Rafturi metalice fixe pe care se pot stoca o mulțime de lucruri
  • Rafturi metalice mobile cu roți care se pot muta în locul dorit; obiectele depozitate pe ele nu trebuie descărcate, se mută cu tot cu raft

Alte soluții de depozitare în garaj sunt:

  • Suport de perete personalizat care are și poliță din metal și cârlige pentru a agăța unelte de grădinărit, echipamente sportive și alte lucruri; pe poliță se pot depozita articolele care nu se folosesc, sau echipamente sportive în afara sezonului
  • Suport montat pe tavan pentru bicicletă
  • Panou metalic cu multe cârlige de care se agață sculele sau anumite echipamente de garaj
  • Masă de lucru rezistentă și stabilă
  • Cărucior pentru atelier, cu rafturi și sertare pentru scule, sau banc de lucru
  • Suport pentru scule electrice
  • Raft sau suport pentru anvelope

6 motive pentru a alege rafturi metalice pentru garaj

raft metalic

De regulă, în garaj ai nevoie de rafturi pentru depozitare puternice, robuste și interesante ca design, care să se potrivească cu spațiul respectiv și cu echipamentele și lucrurile de aici.

Economisești spațiu

Rafturile din metal sunt un sistem de depozitare grozav, sunt rezistente la rugină și coroziune, ajută la utilizarea eficientă a spațiului, care este destul de restrâns.

Cumpărătorii apreciază această unitate de depozitare pentru că se asamblează ușor și are și un aspect estetic grozav.

Confort sporit

Rafturile ajută la utilizarea adecvată a spațiului și asigurarea unui confort sporit în garaj. Toate materialele sunt păstrate în siguranță și atunci când trebuie, vor fi găsite mult mai ușor.

Un avantaj mare oferit de rafturi este că au structura robustă și deci durabilă în timp. Nu ruginesc și nu se deteriorează la schimbările de temperatură.

Rafturile din aluminiu sunt deschise și permit accesul ușor la produsele depozitate.

Păstrezi garajul curat și bine organizat

Dacă ai mai multe rafturi metalice, poți depozita o mulțime de lucruri din garaj, iar apoi totul va fi mult mai bine organizat și obiectele ușor de găsit la nevoie. În garaj, în cutii pe rafturi metalice, poți depozita și alte lucruri cum ar fi: cărțile vechi, jucăriile pentru copii, lucrurile din casă (conserve, borcane cu dulceață, sticle de vin, haine, pături, pilote), produse de grădinărit, cutii de vopsea, produse de curățenie și multe altele.

Unele modele sunt de înaltă calitate, din nichel cromat, de aceea rezistă la abraziune, zgârieturi și sunt mai elegante, ideale pentru a fi folosite și în casă – în baie, bucătărie, dormitor, cămară, birou.

Depozitezi în mod ordonat toate obiectele, chiar și cele grele

În practică, rafturile metalice sunt cea mai bună opțiune de depozitare a sculelor, pieselor de schimb, uneltelor și echipamentelor. Acestea sunt folosite pentru stivuirea pieselor mici, dar și a obiectelor grele. Ele servesc și la depozitarea anvelopelor sau a ustensilelor care nu se folosesc în mod frecvent.

Rafturile din metal pot păstra pe polițe și obiectele voluminoase, care ocupă loc inutil pe podeaua garajului.

Efortul este mai mic

Atunci când cauți ceva, vei găsi imediat pe raft, fără  a fi nevoie să pierzi timp și să te apleci pentru a verifica prin cutiile de depozitare, de prin garaj. Pe rafturi, toate lucrurile sunt la locul lor bine stabilit, în cutii.

Ai un garaj ordonat, elegant și mai singur

Cu ajutorul rafturilor este îmbunătățită și siguranța în garaj, pentru că obiectele sunt depozitate cum trebuie și nu există riscul să cadă sau să lovească mașina.

Rafturile metalice sunt o opțiune bună și pentru casă, terasă, balcon, grădină, seră. Au structuri și profiluri metalice robuste și puternice, de aceea servesc și la depozitarea lucrurilor mai grele.

Dacă ești în căutarea unui produs profesional pentru garaj, casă sau birou, raftul din metal este o alegere convenabilă din punct de vedere preț-calitate și rezistă la sarcini de minim 100 kg. Cele care sunt din oțel galvanizat sunt de înaltă calitate și pot suporta și greutăți de 250-600 kg.

Citește și: Organizarea garajului pentru mai mult spațiu 

 

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: pixabay, pexels

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply