Organizarea garajului pentru mai mult spațiu

0

Garajul celor mai mulți dintre noi are și rolul de magazie pentru tot felul de obiecte, mai mult sau mai puțin folositoare. De aceea, deseori ni se pare că spațiul este prea mic pentru nevoile noastre. Astăzi te vom învăța cum să organizezi garajul pentru a te bucura din plin de spațiul pe care ți-l oferă, în câțiva pași simpli.

Fă ordine în garaj

Împarte obiectele în trei categorii: de păstrat, de donat/vândut și de aruncat. Dacă folosești foarte rar sau chiar deloc ceva, e clar că nu ai de ce să îl păstrezi. Încearcă pe cât posibil să nu păstrezi decât obiectele cu adevărat utile.

Împarte în categorii obiectele rămase

Așa cum spuneam și mai sus, garajul are pentru mulți și rolul de magazie, deci e nevoie să împarți în categorii obiectele pe care vrei să le păstrezi. De exemplu, sculele nu ar trebui să stea împreună cu echipamentul sportiv.

Folosește etichete

Pentru a găsi mereu ce ai nevoie, lipește etichete pe cutii. În felul acesta, nu vei face din nou dezordine atunci când cauți ceva.

Concentrează-te pe verticală

Fixează pe perete rafturi, de preferat unele de metal, care rezistă mai bine la căldură și umezeală. Așează apoi obiectele pe rafturi în funcție de cât de des le folosești: cele de care ai nevoie des ar trebui să fie la îndemână, în timp ce o cutie rar folosită ar trebui așezată mai sus, spre tavan.

Ai răbdare

Poate că vei avea multă treabă, dar nu trebuie să te lași copleșit. Ia-o ușor (dar nu o lungi o săptămână) și vei reuși să ai garajul viselor tale. Roagă-ți partenerul sau un prieten să te ajute, în felul acesta timpul va trece mai ușor.

 

Citește și: 8 idei pentru aranjarea garajului 

Citește și: Totul despre construirea unui garaj 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply