8 Idei pentru aranjarea garajului

0

aranjarea garajuluiChiar dacă ne bazăm pe revistele care ne învață cum să începem curățenia de toamnă pentru a scăpa de haosul din garaj, asta nu înseamnă că nu va trebui să facem un efort pe tot parcursul anului. De asta am decis să împărtășim niște sfaturi ușoare și rapide pentru a controla dezordinea.

Hai să aruncăm o privire asupra celor 8 idei pentru aranjarea garajului, înainte de a începe să te murdărești.

1. Coșuri atașate în perete

Poți construi foarte ușor niște coșuri de sârmă în perete , care pot servi ca suporturi pentru o sumedenie de obiecte. Indiferent că vorbim de mingii sau furtunuri, este doar un alt mod de a organiza și a avea pregătite acele lucruri care creează dezordine și care se prăfuiesc repede.

Citeste si: Sfaturi de organizare pentru hol. Scapa de aglomerare.

2. Etichetă din tablă de scris

Indiferent că vorbim despre etichetare sau despre vopsirea completă a ușilor și dulapurilor, scoaterea în relief a locurilor adecvate obiectelor este un mod bun de păstra simțul de organizare al familiei, într-un loc în care dezordinea se produce atât de ușor. Și nu-ți va lua mai mult de o după-masă pentru a rezolva această problemă!

3.Magneții magici

Pentru uneltele mai mici și componentele utilizate pentru datul găurilor, pune o bandă magnetică într-un loc și agață aceste unelte. Sunt ușor de accesat și, de asemenea, și ușor de pus la loc.

Citeste si: Ghid complet pentru organizarea spatiilor de stocare

4. Construiește agățătoare

Strânge-ți toate cheile în plus și transformă-le în agățătoare pentru garajul tău. Agață-ți hainele de lucru, funiile și alte lucruri la care trebuie să ai acces ușor și pe care trebuie să le ții departe de colțurile camerei.

5. Recipiente

Organizează și separă șuruburile de bucșe prin adăugarea unor recipiente setului tău de unelte. Îți va fi mult mai ușor să găsești piesa dorită dacă toate vor fi la locul lor.si:

Citeste si: Cat de important este garajul

6. Panouri metalice perforate

Desigur, poți instala oricând un panou metalic perforat, adăuga niște cârlige și începe să lucrezi la design. Ceea ce este minunat cu privire la această idee de organizare este că îndeplinește funcția de decor al pereților garajului.

7. Folosește găleți

Niște rafturi și un set de găleți pot fi foarte utile. Presupune un alt proiect de după-amiază care va oferi puțin stil spațiului și va ține dezordinea departe.

Citeste si: Solutii pentru a te muta fara batai de cap

8. Stația de reciclare

În loc să-ți arunci sticlele de apă și cutiile de carton în colțul garajului, construiește rapid o stație de reciclare pentru întreaga familie. Etichetele sunt necesare, și te vei bucura de un spațiu mai curat numaidecât.

 

Sursa foto: thomaslerchphoto – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply