Pune bicicleta pe perete

0

Pune bicicleta pe perete (2)

Unde sta cel mai bine bicicleta? Pune bicicleta pe perete! Este locul cel mai bun, este cel mai practic si mai sanatos mod de depozitare. Nu ocupa spatiu, nu aglomereaza inutil, iar o buna bucata din an este obiect de decor pentru camera ta.

Bicicleta pe perete este o buna solutie pentru apartamente, dar poate sa fie o alternativa utila in orice casa indiferent daca este mica sau mare.

Bicicleta este un mijloc de locomotie drag multora dintre noi, foarte putini fiind cei care nu au folosit-o sau care nu o folosesc. Din pacate exista o perioada de pauza – in sezonul rece – in care nu poti folosi bicicleta, plus alte zile, din anotimpul cad, cand din diferite motive bicicleta sta in cui. Solutia este sa o pui efectiv in cui.

Solutia este foarte buna si mult mai simpla dect crezi, dar trebuie sa iei in calcul cateva detalii.

Pregateste peretele pe care vei aseza bicicleta. In primul rand ai nevoie de un perete solid si doua piroane bine fixate. Pentru a face agatatul si datul jos al bicicletei usor, foloseste piroane lungi. In fele acesta vei pune in cui bicicleta usor si va fi stabila. Daca folosesti un perete de interior, chiar intr-o camera, finiseaza bine locul si foloseste piroane care sa arate frumos.

Bicicleta pe perete sta foarte bine intr-o camara, debara, pe hol sau in garaj sau in beci. Daca folosesti un perete dintr-o camera – ceea ce este perfect posibil, desi oarecum mai complicat, fixeaza bicicleta pe un perete care a fost in prealabil imbracat in tapet. Se spala mai usor, se intretine frumos. Un detaliu important este ca peretele cu tapet va suporta mai usor eventualele zgarieturi. Evident, intr-o camera, bicicleta pusa in perete trebuie sa fie perfect curata. Poti face asta mai ales daca bicicleta sta in cui un sezon intreg.

O camera care are o bicicleta pe perete trebuie amenajata intr-un stil caracteristic, tineresc, viu si plin de culoare. O camera de tineret poate tolera foarte bine o bicicleta pe perete, dupa cum si camera copilului poate primi in “gazda” bicicleta!

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply