Plante cu flori albe

0

plante cu flori albeAm vazut niste poze cu gradini in care erau numai plante cu flori albe si trebuie sa recunosc ca acele gradini erau minunate. O gradina cu flori albe este, cu siguranta, o gradina foarte eleganta.

plante cu flori albePentru reusita estetica a unei gradini cu flori albe, ideal este sa folosesti mai multe tipuri de plante, cu diferite inaltimi si cu flori variate, pentru ca variatia este cea care da profunzime unei gradini cu flori albe.

Citeste si: Dă culoare pământului din gradină!

Si ai de unde alege pentru ca plantele cu flori albe sunt cel putin la fel de numeroase ca si cele cu flori galbene. Poti sa cultivi plante agatatoare – trandafiri si glicina, in planul indepartat, apoi crini in planul de mijloc  si bujori si regina noptii in primul rand.

O gradina cu plante cu flori albe trebuie sa fie o gradina bogata, cu frunzisul sanatos si cu alei cu gazon foarte bine intretinut.

Pentru o astfel de gradina, iedera merge perfect, mai ales ca poate aduce umbra pentru delicatele plante cu flori albe care, aproape toate, au nevoie de umbra la fel de mult cum au nevoie si de soare.

plante cu flori albeCiteste si: Albă ca Zăpada din grădină

O gradina plante cu flori albe se impaca bine cu zone de pietris alb, cu dale albe si eventuale accente de culoare, pe care le pot aduce fie plantele cu frunze roscate, fie cateva tufe de trandafiri pitici si rosii.

Nu uita ca multi copacei si arbusti sunt daruiti cu flori albe, care merita luati in calcul intr-o astfel de gradina cu plante cu flori albe, tocmai pentru faptul ca dau inaltime si spatialitate locului.

Sursa foto: followpics.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply