(P) Conservă prospețimea cu ajutorul combinelor frigorifice Arctic Blue Tech

0

Cu Arctic Blue Tech fructele și legumele își păstrează gustul delicios cu până la 30%* mai mult timp

Fructele și legumele se vor păstra proaspete o perioada îndelungată cu ajutorul combinelor frigorifice de la Arctic care beneficiază de tehnologia Blue Tech.

Funcția inovatoare Blue Tech continuă procesul de fotosinteză prin intermediul luminii albastre care stă aprinsă permanent în interiorul frigiderului. Astfel, legumele și fructele se păstrează proaspete cu până la 30% mai mult în comparație cu cele depozitate într-un compartiment standard.*

Mai mult, produsele beneficiază de un design inovator, semi-incorporabil, contribuind astfel atât la eficientizarea spațiului din bucătărie, precum și la crearea unui aspect unitar și compact. Încastrarea condensatorului în pereții laterali și sistemul de deschidere a ușii la 90o permit integrarea perfecta a combinei frigorifice în bucătărie, fără a ieși din linia mobilierului.

Combinele frigorifice Arctic beneficiază de multe funcționalități menite să îți ușureze viața de zi cu zi, dintre care le vom menționa pe cele mai importante.

Funcția Fast Freeze Zone reprezintă un compartiment al congelatorului ce oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapidă și poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Funcția Fast Freezing activează compresorul și ventilatorul, astfel încât să obții în cel mai scurt timp temperaturi de până la -27o C în interiorul congelatorului.

Funcția Fast Cooling activează compresorul și îl menține în funcțiune până se obține temperatura dorită în răcitor.

Deoarece optimizarea consumului de energie electrică reprezintă o permanentă preocupare, funcția Energy Saver îți dă posibilitatea să oprești indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, în timp ce funcțiile aparatului rămân active.

Funcția Eco Led oferă lumină mai puternică, cu mai puțină căldură degajata și consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare tradiționale, având astfel compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie.

Combinele Arctic beneficiază și de sistem de avertizare sonoră în cazul în care ușa nu este închisă corect sau stă deschisă mai mult de 1 minut. Astfel, poți preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului tău frigorific, economisind energie electrică și păstrând alimentele în siguranță.

Deoarece spațiul din bucătărie este un considerent esențial în alegerea electrocasnicelor, frigiderele Arctic îți oferă posibilitatea de a monta ușile în funcție de nevoile tale și de spațiul de care dispui. Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului tău frigorific pentru o cât mai mare versatilitate.

*Conform testelor efectuate de FRPERC și TUBITAK (în comparație cu un compartiment standard unde se depozitează legume).

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply