O scara multifunctionala si cateva idei bune

0

Știi scările acelea pentru interior? Cele care te ajută să schimbi un bec și să pui perdeaua pe galerie? Află că nu-i nevoie să o păstrezi în debara, ci o poți expune și utiliza în mod practic în casă. Vorbim despre această scară multifuncțională și îți dăm câteva idei bune ca să o folosești des și cu folos.

scara multifunctionala

Alege – dacă nu ai cumpărat-o încă – o scară multifuncțională frumoasă. Cele mai bune și mai elegante sunt cele nichelate cu trepte de lemn. Sunt foarte plăcute și decorative și cele cu trepte din metal.

La ce poți să folosești o scară multifuncțională?

Poți să-ți faci o mică seră într-un colț din cameră. Din ce cameră vrei tu, inclusiv în bucătărie, dacă ai spațiu. O scară multifuncțională poate susține ghivece cu plante decorative sau aromate în balcon.

În hol o astfel de scară este un excelent loc de depozitare pentru pantofii de toată ziua, pentru genți, iar una dintre trepte poate fi ”scaun” pentru încălțat. În hol, două scări multifuncționale puse una lângă alta sau separat pot constitui cel mai practic și mai ergonomic mod de a amenaja holul. Le poți pune la o oarecare distanță una de alta, iar o placă de lemn natur proptită pe trepte va funcționa ca o consolă. Adaugă o oglindă și un taburet industrial și vei avea un hol simplu, practic și foarte ingenios decorat.

scara multifunctionala

Lucrezi de acasă? Ai vrafuri de dosare? O scadă multifuncțională poate fi un perfect organizator și un veritabil asistent pentru biroul de acasă.

Cum folosești scara?

În baie o astfel de scară multifuncțională este ideală pentru depozitat. O poți lăsa permanent sau o poți pune la treaba când ai nevoie. Este detaliul care te poate ajuta să-ți transformi baia într-un colț romantic dacă o vei umple cu lumânări parfumate. Plus că ai loc și pentru două pahare cu șampanie. E ușor de mutat, e stabilă și comodă și extrem de utilă!

În domitor poate funcționa ca un spațiu de depozitare pentru obiecte personale, cărți sau alte elemente de decor. Pune pe una din trepte o veioză, așează scara lângă pat și va fi o excelentă noptieră și un spațiu pentru o grămadă de mărunțișuri. Treptele de lemn fac această unealtă să se integreze foarte repede în decorul din casă.

Spatiu de depozitare dintr-o scară

În camera copilului poate fi etajera perfectă pentru cele 1000 de jucarii de pluș, iar în camera de zi un excelent depozitar pentru carți, albume de artă și orice alte obiecte care nu-și găsesc locul. O astfel de scară multifuncțională poate să fie locul ideal pentru a expune elementele unei colecții: aparate de fotografiat, machete de mașinuțe sau ce mai vrei tu!

Pe treptele scării multifuncționale poți pune coșuri de depozitare, scara poate fi așezată în cămară și vei avea un plus de spațiu pentru rezervele strategice de ceapă, fasole și cartofi din casă, plus un loc suplimentar pentru borcanele de dulceață.

Practic, nu? Exact așa am spus și eu. O scară multifuncțională este aur la casa omului!

Citeste si: 7 idei pentru o bucătărie mai eficientă. Mici trucuri pentru orice gospodină

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply