O idee simpla pentru Craciun

0

Știți lumânările pastilă, simple, mici și albe? Iată o idee simplă pentru Crăciun unde aceste lumânări banale sunt personajele principale. Tot ceea ce îți trebuie este puțină îndemânare și un strop de imaginație. Noi venim cu această idee simplă pentru Crăciun, dar mai departe nimic nu te oprește să realizezi propriile tale variante.

idee simplă pentru Crăciun

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

Micile lumânări pastila se pot transfoma în senzaționale obiecte de decor pentru Crăciun. Avantajele sunt certe. Sunt pe toate drumurile, sunt ieftine, sunt ușor de transformat.

În primul rand topește ceara de la două-trei lumănări. Toarna puțină ceară în fiecare pastilă lumânare pentru ca aceasta să se fixeze bine în găoacea metalică. Intinde ceara rămasă pe o foaie cerată (sau hârtie de copt). Pune hârtia într-o tavă astfel încât, prin înclinare să uniformizezi stratul de ceară. În aceasta ceară poți adauga colorant alimentar, iar ceara se va colora.

Citeste si: Decoratiuni din conuri de brad

Înainte ca ceara sa se întărească complet, cu o formă de metal taie steluțe sau orice alte forme ai la dispozitie. Îți poți face aceste forme din banda metalica pe care o poți modela ușor după cum îți spune imaginația. Sunt foarte bune și formele pentru modelat plastilină (dacă ai copii, știi despre ce vorbesc).

Citeste si: Decor de iarna in casa

Fă o gaură la mijlocul formelor, gaură prin care vei trece fitilul lumănărilor pastilă. Gata! Tot ce mai ai de făcut este să lipești cu puțină ceară formele de lumânări.

Dacă procedura pare complicată poti face decorațiuni mici pentru fiecare lumânare din staniol. Le tai și le aplici.

Spor la treaba! Dă-ne și tu o idee simplă pentru Crăciun!

Sursa foto: ©drubig-photo-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply