Decor de iarna in casa

0

Este sau nu este util un decor de iarna in casa? Si cand spun aceasta problema ma gandesc ca iarna nu dureaza doar cat dureaza Sarbatorile de Craciun, din pacate. E greu de spus daca este sau nu util un decor de iarna in casa, altul decat cel in verde si rosu, specific Craciunului.

Decor de iarna in casa (5)

Dar daca luam in calcul faptul ca iarna este mult mai lunga decat vrem, dar si faptul ca ne intra in casa, poate ca unele idei de decor de iarna in casa ar aduce mai multa armonie cu mediul rece din exterior. Daca luam in calcul si faptul ca unele solutii de decor de iarna in casa sunt extrem de creative nu este exclus ca aceste propuneri sa fie solutii pentru casa ta.

Citeste si: Imbraca locuinta in textile pe timp de iarna Decor de iarna in casa (1)

Din multitudinea de solutii in ceea ce priveste variantele de decor in casa le-am ales pe cele care folosesc fototapetul si foliile audoadezive. Ele pot schimba decorul din casa rapid, fara bataie de cap, fara mizerie si fara prea mari complicatii financiare. Mai greu este sa alegi solutia decorativa potrivita pentru casa ta, decat sa o aplici efectiv.

Citeste si: 5 trucuri care iti incalzesc casa, fara consum de energie

SDecor de iarna in casa (3)olutiile autoadezive sau fototapetul de dimeniuni mici cu teme de iarna sunt alternative extrem de  practice. Se poate spune ca este un decor de iarna in casa, pentru ca toate acestea folosesc tonuri reci,  de la alb, la albatru clar pana la griuri si alte culori tipice sezonului alb.

Avantajul acestor solutii este ca pot fi usor aplicate, usor indepartate, cele mai multe fiind refolosibile. De regula aceste imagini care aduc un decor de iarna in casa nu afecteaza peretele si suprafata acestuia, atata vreme cat zugraveala este una de calitate.

Citeste si: Decoratiuni de Craciun hand made. Idei simple si de efect

Astfel de solutii decorative se preteaza perfect pentru peretii din camera de zi, dar si pentru cei din bucatarie si sunt ideale in holul casei. In felul acesta poti avea in casa imagini surprinzatoare, pe care le poti adapta dupa sezon. De la copaci, pana la animale, de la imagini cu cer si apa, pana la un decor glacial.

In ceea ce priveste avantajele estetice ale acestora este senzatia de amplitudine pe care o dau spatiului. In functie de culoarea dominanta aceste solutii de decor de iarna in casa pot sa lumineze si sa deschida aerul din casa, functionand ca o fereastra. Poti avea imagini geometrice, abstracte sau adancimi de ocean. Facinanti ochii acelui lup, nu?

Daca folosesti astfel de elemente de decor in camara este neaparat necesar ca ansamblul pieselor de mobilier sa fie unul compac si minimalist, cu elemente de decor reduse la minim pentru a nu aglomera camera.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply