5 trucuri care iti incalzesc casa, fara consum de energie

0

E frig afara, dar in casa este cald! In casa la noi este cald pentru ca am folosit cateva trucuri care incalzesc casa fara consum de energie suplimentar.

incalzesc casaCiteste si: Cum te feresti de umezeala in casa

Schimba husa canapelei. Canapeaua este piesa de mobilier principala in camera de zi, asa ca trebuie sa fie nu numai aspectuoasa, ci si confortabila. Toamna si iarna o husa flausata sau din catifea face minuni. Mai multe perne decorative sunt obligatorii.

Alege perne in culori calde, care incalzesc doar privindu-le. Acestea sunt cele mai usor de aplicat din lista de trucuri care iti incalzesc casa.

Citeste si: Panourile infrarosu. Sisteme eficiente de incalzire

Covorul joaca un rol important in decorarea unei incaperi tomnatice. Poti opta pentru un covor kaki sau maro, cu un imprimeu viu colorat.

Alege materiale groase, opace pentru draperiile ferestrelor, dar lasa perdele translucide pentru a lasa lumina sa intre in voie in casa, si draperii din catifea sau alte materiale textile grele, in culori pamantii si motive tomnatice. Tin cald si izoleaza bine zona ferestrelor. Este recomandabil ca acestea sa se regaseasca in intreaga locuinta, pentru a fi calduroasa si primitoare. Adauga paturi de lana.

Citeste si: Galben, culoarea solara din casa. Trucuri si idei  

Aeriseste des casa. Aerul curat se incalzeste mai mult si mai repede decat un aer imbacsit. In plus pastreaza casa curata si elimina excesul de abur (din baie sau din bucatarie), pentru ca umiditatea in exces induce senzatia de frig.

Citeste si: Plantele din casa toamna

Solutii eficiente care incalzesc casa fara consum de energie sunt lumanarile parfumate si o buna luminare a casei cu lumina galbena.

Sursa: wikihow.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply