Noutati in design, cu un farmec aparte

0

Noutati in design – Am făcut o selecție recentă a celor mai interesante apariții care ne-au atras atenția în ultima vreme. Îți dorești o schimbare de efect în decorul casei tale? Găsești mai jos sugestii inedite.

Foto: Canapea, colecția Next Art, brand Sicis.
Foto: Canapea, colecția Next Art, brand Sicis.

Noutati in design – Canapeaua fantezie…

Conturează un ansamblu decorativ cu parfum de poveste, ce are un efect de stimulare a stării de bine. Colecția Next Art a brandului Sicis propune anul acesta bancheta-canapea Ammonite (diametru 190 x h 54 cm), realizată în serie limitată, de 200 de piese. Produsul are tapițerie din catifea, disponibilă în multiple culori, și un suport pentru depozitare inclus pe partea laterală, placat cu mozaic Platinium din colecția Murano sau Kori din colecția Colibri.

Citește și: Cum alegi o canapea care să dureze o viață

 Noutati in design – masuta de cafea cu design geometric

LUMEN_Luca-Papini_CASAMANIA_2014
Foto: Casamania

Colecția Lumen, brand Casamania, propune măsuțe de cafea inedite, a căror compoziție specială captează lumina, pentru a străluci apoi discret în întuneric! Lumen are dimensiuni și finisaje diferite iar prețul îl afli la cerere. Modelele variaza suprafata blatului intre forme rotunjite si cele cu unghiuri drepte, iar alura slim si aerul cool, geometric, se pastreza indiferent de varianta preferata.

Citeste si: Cum să alegi măsuța de cafea potrivită

 

Noutati in design  – Suportul de lumanari suplu si elegant

Innova-Abbraccio
Foto:Innova Interiorism

Simbolic și sugestiv, suportul pentru lumânări Abbracciaio, realizat de designerii Philippe Starck și Ambroise Maggiar pentru brandul Kartell, amintește discret de simetria și armonia unui duet fericit. Suportul are urmatoarele dimensiuni: L 20 x l 11 x h 25 cm).

Citește și: Suporturi de lumânări în trei pași simpli

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply