Suporturi de lumanari in trei pasi simpli

0

suporturi de lumanari in trei pasi simpli

Suporturi ingenioase de lumanari pentru un decor romantic gata în 5 minute. Nu sunt greu de obținut, dacă dai un tur prin podul bunicii, cu siguranţă vei găsi polonice sau spumiere vechi, dacă nu, foloseşte unele noi, emailate, pentru că cele din inox au un aspect mult prea industrial pentru un astfel de decor.

În principiu, nici nu trebuie să le cureţi foarte mult, pentru că rugina are o culoare frumoasă cu efecte plastice. Dar dacă totuşi îţi este teamă să nu te loveşti în ele, aplică-le la suprafaţă un strat subţire de lac sau şerlac şi îndreaptă-le pentru ca lumânările să stea bine.
Un astfel de decor cu suporturi de lumanari poate fi improvizat în bucătărie agăţând polonicele de o bară sau de nişte cârlige, dar este o idee foarte bună şi pentru terasă sau grădină, suspendând polonicele în copac, pe ramurile inferioare.

citește: O idee simplă pentru Crăciun

suporturi de lumanari 1 suporturi de lumanari 2 suporturi de lumanari 3

Etape

Pasul 1
Curăţă rugina cu apă şi detergent de vase pentru a nu îndepărta de tot aspectul vintage pe care îl creează.

Pasul 2
Dacă spumiera sau polonicul nu au forma optimă pentru ca lumânările să stea drepte, îndoaie-le după forma dorită, dar nu exagera pentru a nu le rupe. Vei avea suporturi de lumanari atipice.

Pasul 3
În polonic poţi pune o lumânare fără înveliş pentru că ceara se va topi frumos, dar în spumieră foloseşte o lumânare în înveliş metalic sau de sticlă ca să nu picure.

Citește: Lumanare din portocala

Articol apărut în revista Casa si grădina
Producție: Mihaela Radu

Proiect diy: Ana-Maria Ștefan
Foto: Bogdan Popescu pentru revista Casa și grădina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply