Multicookere – dotări pentru bucătării moderne

0

Multicookere – dotări pentru bucătării moderne. Sunt mai mici decât un cuptor cu microunde și puțin mai mari decât un storcător de fructe. Talia redusă nu le împiedică să facă minuni la prepararea mâncării, indiferent că o fac prin fierbere, prăjire, coacere sau la aburi. Unele multicookere pot prepara chiar un desert delicios sau un iaurt de casă! Pot fi soluția optimă pentru prepararea rapidă a oricărui meniu când stilul de viață este trepidant, iar timpul este tot mai limitat. Oferta raioanelor de electrocasnice include multe asemenea produse, iar câteva dintre ele sunt selectate mai jos.
Citește și Idei simple pentru bucatarii frumoase.
1.Este ultra-echipat și foarte eficient. Philips Multicooker HD3037/70 este un aparat cu 12 programe de gătit și 22 de setări ale temperaturii

multicookere
Philips Multicooker HD3037/70. Foto: Philips

2.Mizează pe modelele de multicookere dotate cu tehnologii inteligente – aparatul Tefal Fuzzy Logic (capacitate 5 litri), include o funcție de ajustare automată a setărilor în timpul programului de gătit (nouă programe).

multicookere
Multicooker Tefal Fuzzy Logic. Foto: Tefal

Citește și Recipiente nostime în bucătărie.
3. Este performant și capabil să abordeze foarte multe rețete culinare. Multicookerul cu presiune Oursson MP5015PSD/RD, oferă 45 de programe de gătire (preparare mâncare/deserturi/iaurt etc.).

multicookere
Multicooker cu presiune Oursson MP5015PSD/RD. Foto: www.evomag.ro

Compacte, rapide și pricepute la gătit, cele mai multe multicookere sunt o dotare de neocolit într-o bucătărie modernă!
Citește și Placari cu sticla în bucătărie.

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 12/2014.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply