Mobilier modern şi covor cu influenţe orientale

0

Mobilier modern şi covor cu influenţe orientale? Da! Este o soluţie la modă, dar pentru ca amenajarea să fie armonioasă trebuie să alegi un mobilier cu formă bine definită, în linii drepte, fără texturi sau imprimeuri stridente care să concureze cu ornamentaţiile covorului.

Mobilier modern şi covor cu influenţe orientale  1 Proges

Covoarele orientale autentice erau si sunt considerate de mare valoare și prețiozitate. De exemplu, covorul Pazyryk (foto) este considerat ca fiind cel mai vechi covor din lume si are statutul unei piese de muzeu extrem de valoroase.

Mobilier modern şi covor cu influenţe orientale cel mai vechi covor din lumeDar, dacă doreşti să oferi substanţă casei tale, poţi folosi patina oferită de cel mai vechi design de covor din lume într-o variant modernă.

Acum sunt la modă țesăturile din vâscoză ce respectă designul covoarelor autentice. Ţesăturile din vascoză, o îmbinare unică de fibre naturale și acetat de celuloză (component manufacturat) sunt absorbante, flexibile, luxoase şi artizanale, au o greutate mică, sunt uşor de intreţinut.

Găsești pe piața românească variante de covoare ce se prezintă printr-o paletă de şase culori diferite ceea ce asigură compatibilitate de ambianţă a unei încăperi în diferite stiluri de amenajare.

Text: Proges

Foto: Proges, Lammhults, Innova

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply