Mobila rustica intr-o casa moderna

0

Mobila rustica iti ofera combinatii interesante pentru diferite stiluri de interior.

mobila rustica

Pentru mobila rustica este nevoie de lemen masiv, care trebuie taiat si asamblat astfel incat lemnul sa fie pus in evidenta. Finisarea atenta cu smirgel si lacuirea cu lac incolor sau cu o tenta de negru este suficienta. In masura in care este posibil, mobila de lemn poate sa ramana cu parti in stare complet naturala, adica inclusiv cu scoarta copacului, dar si atunci trebuie lacuita.

Mobila rustica nu este usor de inclus intr-un decor modern, dar daca vei folosi piese unice – un bustean in loc de masa de cafea, o masa rustica in bucatarie, in hol sau in chip de birou de lucru aceastea se incadreaza bine in orice fel de decor.

Citeste si: Decoreaza cu mobila veche

Mobila rustica este grea, masiva si, vizual, ocupa mult spatiu, asa ca se incadreaza bine in spatiile largi si in camerele luminoase. O solutie este sa le asezi langa perete, fie in bucatarie, fie in hol sau in camerele de lucru. Si piesele de mobila rustica joase sunt o buna metoda de integrare a acestora.

Natural-Wood-Furniture-for-Original-Contemporary-Room-Design-10-554x554

Citeste si: Gradini pavate cu dale din lemn

Chiar daca aparent mobila rustica este pretentioasa in ceea ce priveste ansamblul din care face parte, prin caldura si culoare placuta a lemnului reuseste sa se integreze in orice decor.

Citeste si: Ce faci cu laditele de lemn?

Formele neregulate, finisajele superficiale si culoarea sunt principalele calitati pe care mobila rustica le are si care dau un aer foarte intim incaperilor in care se afla.

In ceea ce priveste tipul de lemn folosit, esentle nobile (nuc, stejar, cedru) sunt cele mai bune alegeri.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply