Living decorat Feng Shui. Regulile de baza

0

Living decorat Feng Shui (7)Un living decorat Feng Shui, poate parea o provocare. In fapt, un living decorat Feng Shui este una din cele mai bune solutii pentru decorarea camerei sociale din casa, in conditiile in care respectarea regulilor Feng Shui functioneaza la fel de bine ca un decorator profesionist.

Principiile Feng Shui, ca modalitate de decor a spatiilor, aduc armonie, stil si confort.

Citeste si: Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva

Fie ca esti convins de beneficiile pe care le aduce stilul Feng Shui, fie ca nu, principiile folosite in amenajarea spatiilor sunt extreme de utile pentru orice locuinta. In plus sunt destul de simple, iar efectele garantate. Femg Shui inseamna echilibru intre spatiu, lumina si culori.

Curatenia, ordinea, lumina si aerul curat sunt elementele de baza, iar un living decorat Feng Shui este un spatiu organizat si echilibrat.

Living decorat Feng Shui (6)Intr-un living decorat Feng Shui primeaza frumuseta si confortul mobilei, iar camera de zi trebuie sa fie un spatiu al comunicarii astfel ca aparatura electrica nu este cea care ocupa locul principal din camera. Daca poti ascunde televizorul intr-un dulap cu usi glisante, este perfect! Mai mult televizorul si alte electronice (care in filozofia Feng Shui sunt consumatoare de energie pozitiva), nu trebuie sa fie locul central al camerei. Locul central al camerei de zi trebuie sa fie spatiul de socializare.

Citeste si: Proiecte de case care respecta regulile Feng Shui

Un living decorat Feng Shui este unul in care lumina naturala are inteietate, iar oglinzile mari sunt obligatorii. Ideal este ca acestea sa fie asezate pe aceeasi linie orizontala, pe principiul geometric, organizat.

Living decorat Feng Shui (1)Intr-un living decorat Feng Shui o amenajare simetrica este mereu binevenita. Principiul de baza este acela al perechii. Doua lampadare, doua fotolii, o canapea dubla, doua masute una langa alta, doua ghivece cu plante identice, asezate simetric si asa mai departe.

Toate acestea sunt solutii practie si simple de amenajare interioara care fac din living o camera Feng Shui. O alta regula importanta care sustine folosirea spatiului si organizarea intr-un living decorat Feng Shui este aceea de a folosi colturile camerei si de a le “umple”. Cum? Fie folosind plante, fie etajere de colt, fie lumina. Ideea este ca nici un colt din camera nu trebuie sa ramana intunecat sau nefolosit si gol, pentru ca in locurile goale se “ascunde” ghinonul.

Citeste si: Feng Shui in bucatarie

Intr-un living decorat Feng Shui piesele de mobilier nu trebuie sa fie niciodata aglomerate sau inutile.

Nu pune scaune dupa usa, nu aseza fotolii in colturi, nu lasa piese de mobilier nefolosite. Toate obiecte care exista in camera de zi trebuie sa fie utile si folositoare.

Living decorat Feng Shui (4)Conform unuia din principiile Feng Shui canapeaua nu trebuie pozitionata in dreptul usii, iar scaunele nu trebuie sa stea cu spatele la usii. Oglinzile, fotografiile de familie, lumanarile decorative, elementele de apa sau alte simboluri Feng Shui precum: florile, fluturii, caii, pasarile, fructele, pestii, dragonul, statuia lui Buddha – toate sunt elemente care atrag energia pozitiva si sunt des intalnite in acest tip de decor. Toate acestea sunt binevenite intr-un living decorat Feng Shui.

Citeste si: Culorile Feng Shui. Cum le folosesti in casa

Intr-un living decorat Feng Shui toate piesele de moblier si toate decoratiunile folosite trebuie iubite. Toate trebuie sa placa si sa fie dragi celor din casa. In felul acesta vibratiile pozitive se vor mentine in casa si iti vor impulsiona pozitiv viata. Mai mult, daca iti iubesti casa, inseamna ca vei avea mereu un loc de refugiu in care sa te simti in siguranta si unde sa te poti incarca cu energie pozitiva.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply