Proiecte de case care respecta regulile Feng Shui

0

Stilul Feng Shui este undeva intre un moft si stil de viata. Pentru ca de cele mai multe ori exista o combinatie intre cele doua aspecte, exista si proiecte de case care respecta regulile Feng Shui. Ne aplecam asupra subiectului si luam in calcul acele detalii din aceste proiecte de case moderne care respecta regulile Feng Shui si care aduc o reala imbunatatire a vietii, un plus de confort, idei de organizare si spirit practic.

Proiecte de case care respecta regulile Feng Shui (4)Nu exista proiecte de case care respecta regulile Feng Shui pe toate drumurile, dar poti avea un plan de casa care sa corespunda unui astfel de stil daca apelezi la proiectul de arhitectura personalizat si daca investesti putin timp in documentare, ca sa stii ce sa ceri.

Liniile principale, caracteristice pentru proiecte de case care respecta regulile Feng Shui

Citeste si: Feng Shui in bucatarie

In primul rand o casa construita dupa regulile Feng Shui este o casa perfect orientata pe axa nord-sud. Nu conteaza numarul de camere si nici dimensiunea casei, dar este esential ca materialele de constructie sa fie cat mai aproape de forma lor naturala, lemnul si piatra fiind cele preferate.

Citeste si: Regulile Feng Shui in camera de zi

Ferestrele unei case realizate dupa proiecte de case care respecta regulile Feng Shui sunt mari, iar peretele camerei de zi trebuie sa fie orientat spre sud, in timp ce peretele dormitorului, orientat spre nord.

O casa Feng Shui are un acoperis la 42 de grade, astfel incat acesta sa nu acumuleze nici prea multa, dar nici prea putina cadura de la razele soarelui.

Citeste si: Feng Shui in camera copilului. Regulile de baza Proiecte de case care respecta regulile Feng Shui (2)

O casa dupa aceste proiecte de case care respecta regulile Feng Shui trebuie sa aiba o bune ventilatie naturale, iar camere trebuie sa fie in forme geometrice regulate: patrate sau dreptunghiulare, iar in casa sa fie cat mai putine colturi si unghiuri.

Citeste si: Trucuri Feng Shui pentru dormitor

O locuinta dupa toate regulile unor proiecte de case care respecta regulile Feng Shui nu poate sa fie decat confortabila si parctica. Cel putin asa pare la prima impresie.

Sursa: architectureatitsbest.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply