Lifting pentru bucatarie

0

wooden-791941_960_720Poti sa-i spui lifting, poti sa-i spui revitalizare, update, sau cum vrei tu. Este vorba desprea acelasi lucru. Cum aduci la viata o bucatarie fara sa faci investitii mari, cat mai practic si cat mai comod.

Rafturi deschise, depozitarul perfect pentru bucătărie

Evident ca primul pas inainte de a face acest lifting pentru bucatarie este sa faci curatene la sange. Totul trebuie sa straluceasca.

5 reguli esentiale la amenajarea bucatariei

In plus repara ceea ce trebuie de reparat si arunca ceea ce nu mai folosesti. Nu lasa in bucatarie nimic deteriorat, nimic inutil.

Living in bucatarie

1.Usile dulapurilor pot fi revitalizate cu vopsea sau autocolant. Si interiorul dulapurilor se potriveste pentru o astfel de interventie. Scimpla schimbare a feroneriei poate face totul sa para altfel. Nu uita de dosul usilor de la dulapurile din bucatarie.

Contrastul cald – rece in bucatarie

2. Curata perfect podelele si restaureaza chitul dintre dale. Eventual il poti colora! Efectul este wow si nu coste aproape nimic!

Bucatarie cu mobila veche

3. Actualizarea podeaua. O podea perfecta inseamna o bucatarie perfecta, iar pentru asta podelele trebuie sa fie in sclipitoare si, evident in perfecta stare, curate si fara nici un fel de urme. Cauta covoare speciale pentru bucatarie. Cele de iuta, din bambus sau cele din coade (covoarele taranesti) sunt cele mai bune alegeri.

Alege pentru bucatarie culorile care iti sustin cura de slabire

4. Peretii. Este foarte usor sa aplici un nou strat de vopsea. Mult mai usor decat pare. Si uneori aceasta este cea mai buna cale prin care poti realiza cel mai eficient si mai bun lifting pentru bucatarie.

Idei creative pentru o bucatarie practica

5. Perdelele, detaliile de culoare si fata de masa, vazele cu flori si toate maruntisurile din casa sunt detaliile care pot face diferenta in bucatarie.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply