Bucatarie cu mobila veche

0

bucătarie cu mobilă veche O bucătarie cu mobilă veche are un farmec cu totul și cu totul aparte. Refolosirea și punerea în valoarea a acesteia este posibilă și merită încercată. Ai mai multe variante la dispoziție: recondiționarea sau integrarea mobilelor vechi în starea în care se află într-un decor nou.

Recondiționarea are și ea mai multe variante. Poți încerca o recondiționare totală care șterge în cea mai mare măsură aerul vechi al mobilelor sau poți păstra și pune în valoare tocmai aspectul de mobilă veche, pe care această îl are. În acest din ultim caz este necesară curățarea atentă și recondiționarea detaliilor funcționale ale mobilelor vechi pentru că această să fie utilă și folositoare.

O bucătărie cu mobilă veche este însă mereu fermecătoare și are marea capacitate de a înfrumuseța spațiul. Mobila veche dă un aer excepțional de plăcut, pașnic și cald. Designul interior este perfect funcțional, iar mobilă veche da un caracter cu totul special.

O bucătărie cu mobilă veche vine în completarea unor detalii ale încăperii. Podelele, zugrăveală și lemnăria ușilor și a ferestrelor are și ea un aer vechi, dar foarte bine îngrijit. Elemenetele mici de decor  și ele sunt tot vechi.

O bucătarie cu mobilă veche se dovedește a fi o excepțională realizare pentru casă și asta pentru că  “vechiturile” din podul bunicii fac minuni dacă știi ce să faci cu ele.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply