Idei pentru amenajarea biroului de acasa

0

biroul de acasa (2)Avem cateva idei pentru amenajarea biroului de acasa. Biroul de acasa este o solutie la care se apeleaza din ce in ce mai mult. Fie ca lucrezi acasa, in continuare dupa orele de serviciu, fie ca jobul tau nu necesita prezenta intr-un anume loc, este din ce in ce mai necesar sa amenajezi un loc al biroului de acasa.

biroul de acasa (1)Citeste si: Biroul de acasa. Modern simplu si eficient

Marele avantaj pentru amenajarea biroului de acasa este ca nu necesita foarte mult spatiu. Este insa necesar sa fie intr-un loc luminos sau, si mai bine, in apropierea unei ferestre. Este inspirationala, sau cel putin asa se spune.

Citeste si: Birou in dormitor

Alege acele elemente de decor care sa te faca sa te simti confortabil si sa te indemne la munca. Lipsa unei atmosfere de lucru in jur, si animatia dintr-un birou sau dintr-un loc in care se produce sau se creeaza ceva, este unul din cele mai neplacute aspecte ale biroului de acasa.

Un spatiu mai spartan este de cele mai ulte ori mai potrivit decat unul comod.

Adauga elemente pe care munca de acasa le implica. Calculatorul, terminalele acestuia si o polita pentru documente sunt necesare biroului de acasa.

biroul de acasa (3)Nu aglomera biroul cu nimic inutil. In fond esti acasa! Adauga insa un cos de gunoi si o lampa. Si unul si altul din obiecte, oricat ar parea de banale, te indeamna sa muncesti. In fond la serviciu, cosul de gunoi este necesar si nu este niciodata gol.

Citeste si: Cum sa economisesti cu spatiul de lucru acasa

biroul de acasa (5)Pentru definirea biroului de acasa este foarte potrivit daca ai putea adauga, pe perete, elemente care sa defineasca spatiu ca fiind unul de lucru: politie, un dulap metalic (este foarte elegant intr-un decor domenstic), un corp mobil pentru acte sau intrumente sau, pur si simplu, un panou pentru agatat notite, fotografii si indemnuri mobilizatoare. O sa ai nevoie de ele.

Citeste si: Organizarea biroului: 5 pasi simpli

Este foarte important scaunul biroului de acasa. Alege unul care sa fie confortabil si care sa te oblige sa stai intr-o pozitie corecta.

Sursa foto: 79ideas

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply