Birou in dormitor

0

Lipsa de spatiu sau nevoia de a lucra de acasa te poate obliga sa amplasezi un birou in dormitor. Sfatul conventional recomanda pastrarea activitatilor cotidiene in afara dormitorului, astfel ca dormitorul sa ramana doar camera de relaxare si odihna.

birou in dormitor

Probabil ca cei care sustin aceste idei, locuiesc in case mari unde este posibila amenajarea unui birou intr-o alta camera. Dar cum cei mai multi dintre noi locuim in case normale, un birou in dormitor ajunge uneori sa fie o necesitate.

Citeste si: Schimba culorile din dormitor

Combo dormitor-birou nu este un demers usor, dar este posibil si aici venim noi ca sa-ti dam cateva idei, astfel inca somnul si activitatea sa se impace si sa ramana confortabile si estetice pentru imaginea generala a camerei.

Cea mai simpla solutie este sa inlocuiesti una din noptiere cu o masa de lucru. Ideala este o masa mai mica. Masa poate sa fie folosita si ca birou in dormitor si ca noptiera. Adauga un scaun confortabil, o lampa, adauga agenda, calculatorul, ceasul si gata, ai birou in dormitor.

Masa poate avea un rol triplu: noptiera, birou si masuta de toaleta daca adaugi o oglinda in dreptul acesteia. Ideea este insa destul de inconfortabila daca ai mult de lucru pentru ca o sa te vezi muncind in timp ce jumatatea ta doarme.

birou in dormitorCiteste si: Cele mai frumoase dormitoare

Poti sa-ti menajezi partenerul adaugand o perdea in dreptul patului astfel incat lumina si activitatea de la biroul sa nu-l deranjeze.

O masa extensibila pe roti este o solutie foarte buna pentru un birou in dormitor.

Citeste si: Dormitor generos

Daca faci parte din categoria celor care si-au facut birou in dormitor ia in calcul ca piesa de mobilier folosita sa fie chiar un birou in adevaratul sens al cuvantului.

Alege o piesa de mobilier clasica care sa faca nota discordanta cu restul pieselor de mobilier. Este confortabil din punct de vedere psihologic si pentru cel care munceste, si pentru cel care se odihneste.

Camera capata in mod clar un dublu scop. Teoretic asta ar trebui sa te ajute sa dormi bine.

Sursa:  apartmenttherapy.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply