Cum sa economisesti cu spatiul de lucru acasa

0

Cand iti organizezi un spatiu de lucru acasa, nu vrei sa cheltuiesti foarte mult. Nici nu trebuie! Iata cum poti sa economisesti in aceasta situatie.

Spatiul
Mai multe aspecte depind de locul unde vrei sa iti pozitionezi spatiul de lucru. Daca vrei sa amenajezi o camera separata, inseamna ca vei avea nevoie de mai mult mobilier, precum un birou, un scaun si cateva rafturi si spatii de depozitare. Daca mizezi insa pe localizarea biroului intr-un living, atunci poate nu vei avea nevoie de atat de multe piese.
Mobilier
Inainte de a da fuga intr-un magazin de mobila pentru spatiul tau de lucru, gandeste-te daca nu poti renova o piesa mai veche, astfel incat sa economisesti. De pilda, un dulap vechi poate deveni un spatiu ideal de depozitare daca ii desfiintezi usile si permiti accesul la rafturi. In plus, daca nu dispui de prea mult loc, poti sa folosesti o masa pliabila, pe care o ai poate deja intr-o debara. Revopseste-o sau pastreaza aspectul vintage, dupa cum iti place mai mult.
Resurse
Plaseaza-ti biroul langa priza, astfel incat sa nu fie nevoie sa investesti in prize noi. In plus, pentru a reduce cheltuielile la energie, nu uita sa stingi computerul si lumina ori de cate ori nu le folosesti. Nu in ultimul rand, recicleaza hartia.

Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply