Idee: brad din material textil

0

brad-din-material-textil

Sunt lucruri care pot fi realizate împreună cu întreaga familie. Pot fi o sursă de joacă pentru cei mici şi mari deopotrivă şi o modalitate plăcută de a petrece sărbătorile cu cei dragi. Dacă adăugaţi şi un colind, atmosfera va fi minunată.

Citeste si: Bradul din curte. Cum il decorezi

Ok, bradul în camera celui mic nu e o idee prea grozavă. Poate trage de el, se pot sparge globuri etc. Şi totuşi ai nevoie de un loc în care Moşul să pună darurile, nu?

Aşa că reinventează bradul din bucăţi de textile (din haine vechi) sau hârtie colorată şi decoraţiuni realizate manual, care nu prezintă niciun pericol. Dacă nu vrei să lipeşti fâşiile de peretefoloseşte o placă de polistiren, pe care o sprijini doar de perete, şi pe suprafaţa ei poţi fixa ”bradul„.

Citeste si: Cum alegi bradul taiat

Acum, când se apropie sărbătorile şi intrăm în frenezia pregătirilor, am început să mă întreb oare cum s-ar putea decora camera copilului. Ca designer, gândul îmi fuge imediat către partea practică a lucrurilor.

Citeste si: Locul bradului de Craciun in casa

Copiii sunt curioşi şi, mai ales în primii ani de viaţă, au tendinţa să experimenteze tot: gustul unui glob roşu, rezistenţa beculeţelor la apă, ce se întâmplă dacă se agaţă de o ramură de brad şi multe alte năzdrăvănii. Aşa mi-a venit ideea unui brăduţ din material textil, ce poate fi lipit de perete. De el se pot agăţa decoraţiuni uşoare din material textil sau pănuşi.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie si text: Molnia Efremov
Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply