Bradul din curte. Cum il decorezi

0

Dacă faci parte dintre preafericiții care au norocul de a avea curte și un brad în curte nu poți să nu împlinești bucuria Sărbătorilor și să nu-l împodobești. Îți dăm o mână de ajutor și ne bucurăm de bucuria ta, împreună cu tine.

Bradul din curte nu este tot una cu bradul din casă, iar podoabele pentru bradul din curte nu sunt tot una cu podoabele pentru bradul din casă. Iată ce contează și care sunt detaliile cele mai importante legate de bradul din curte.

Luminile. dcă pentru bradul din casă luminile albe simple sunt cea mai bună alegere, pentru bradul din curte luminițele colorate sunt prima alegere. Există instalații de brad speciale pentru exterior și acestea sunt o alegere sigură pentru că sunt concepute special pentru a nu avea probleme nici din cauza temperaturilor scăzute nici din cauza apei sau înghețului.

Pentru împodobirea unui brad din curte alege mereu ornamente din materiale care rezista la apă și incasabile (ca să reziste dacă sunt luate de vânt), dar neapărat foarte ușoare pentru a produce daune bradului, prin greutatea lor. Există astfel de decorațiuni speciale pentru exterior, din plastic subțire, dar rezistent.

Pe de altă parte poți face chiar tu decorațiuni pentru bradul din curte din plastic sau aluminiu subțire (sticlele de plasic și dozele de aluminiu sunt sursa de materiale prime). Decupează, vopsește, combină și agață! Totul depinde de imaginația ta. Alege vopseluri acrilice, care au culori intense, rezistă la apă și iși păstrează culoarea multă vreme. Leagă cu mare grijă ornamentele de ramurile bradului și, când sezonul a trecut, desfă-le tot cu maximă atenție. Bradul nu trebuie să sufere.

Bradul din curte poate sta împodobit mai multă vreme decât cel din casă, dar trebuie să controlezi periodic instalația electrică și să scuturi ramurile, dacă pe ele se adună prea multă zăpadă.

Sursa foto: pixabay.com/

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply