Griul, cea mai versatila nuanta pentru casa

0

Griul, solutia cea mai versatila pentru zugraveli. dar nu numai! Cu alte cuvinte este greu de gasit o alta nunata, alta decat griul in toate variantele sale posibile, care sa fie atat de adaptabil, de “colorat” si de potrivit pentru amenajarile interioare. Nu este prima data cand vorbim despre griuri si cu siguranta nu este ultima si asta pentru ca potentialul pe care il are acesta nuanta este urias si este imposibil sa nu exista solutia perfecta pentru fiecare casa, fie ea mica sau mare, fie ca este vorba despre zugraveli sau culoarea pieselor de mobilier.

Griul – formal, elegant, misterios – este azi la fel de popular ca si albul, depaseste cu mult solutiile de nuante pastelate si poate face din orice amenajare una eleganta si sofisticata tocmai prin simplitatea si adaptabilitatea lui.

Griul este o solutie decorativa versatila, confera profunzime are capacitatea de aimprumuta tonuri si de a se colora cu nuantele vibrante, pe care le poti asocia lui ca si culoare principala. Este usor de asortat, este foarte usor de intretinut si, in mod cert, pentru ca este atat d epractic si de placut, nu se va demodea niciodata si va fi mereu o solutie de succes.

griul
Lumina insufleteste si da viata unei nuante de gri intr-un mod spectaculos

Nuantele de gri pot fi folosite in orice spatiu interior: living, dormitor, bucatarie, baie, hol. Creeaza efecte spectaculoase in cazul unui design modern, futurist sau clasic al locuintei.

Culoarea zodiei tale. Afla ce culoare iti caracterizeaza semnul zodiacal

Este o conceptie eronata aceea ca griul este o nuanta rece si trista in amenajarile interioare. Griurile colorate sunt foarte usor de realizat, fie ca nunate in sine fie prin transfer de culoare prin adaugarea de tonuri vii, intense unui decor gri.

Griurie pot sa ofere spatiului interior un ton seren, modern, minimalist, eclectic, industrial si asa mai departe. O nuanta de gri compact, solid si dens simbolizeaza putere, pe cand o nuanta blanda creeaza o atmosfera mai delicata, romantica. De asemenea, trebuie sa decizi daca griul este nuanta principala din camera sau este un tot secundar.

Griul este o alegere excelenta pentru living pentru ca prinde culoare de la toturile asociate, si poate fi combinat cu alb sau negru, pentru un decor scandinav sau minimalist sau foarte modern, cu tonuri de galben, rosu aprins, portocaliu, roz, violet pruna, turcoaz, indigo sau verde, pentru un decor viu, relaxat, dupa personalitatea ta.

Asociat cu griul, galbenul confera luminozitate camerei, spatiul dobandind adancime, dar si dinamism. O alta combinatie reusita este de gri antracit cu rosu, griul evidentiind culorile puternice. Griul asociat cu roz sau verde pal este potrivit pentru camerele mici sau medii, intrucat mareste optic spatiul.Combinatia de gri cu nuante pastel creeaza o atmosfera calma, relaxanta, dar sofisticata. Combinat cu tonuri neutre (alb si negru) este ideal pentru camera mari si va determina un stil sobru, masculin si minimalist, mereu elegant.

Un detaliu putin stiut este ca un perete zugravit in nuante dense de gri va scoate in evidenta piesele de mobilier din lemn sa straluceasca.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply