Culoarea zodiei tale. Afla ce culoare iti caracterizeaza semnul zodiacal

0

Într-o cameră în care se regăsește și culoarea zodiei tale te vei simții mereu foarte bine și te vei întoarce mereu cu plăcere și drag.

pencils-878694_960_720

Fiecare om are o culoare favorită. Uneori acesta este chiar culoarea zodiei tale. Cert este că fiecare zodie are culoarea (culorile) ei în acord cu zodia. Este culoarea de suflet. Uneori acesta se potrivește pentru amenajările interioare, alteori nu, dar este una din culorile pe care le poți lua în calcul atunci când vrei să-ți … colorezi casa.

Află detalii despre primele șase zodii AICI

Balanță. Culoarea zodiei tale este culoarea lămâii. galbenul este simbolul înțelepciunii și al prudenței caracteristici de bază ale acestui semn zodiacal. galbenul merge perfect cu personalitatea plină de viaţă şi împăciuitoare a Balanţei. Această nuanţă stimulează gândirea şi se asortează perfect cu verdele mentă pentru o atmosferă efervescentă. Domolește galbenul cu tonuri de maro și verde.

Scorpion. Personalitatea vulcanică, pasională şi impulsivă culoarea Scorpionului nu poate să fie decât roșul închis, nuanţa puterii şi a erotismului. Aceasta este culoarea care îl stimulează emoţional. În cantităţi prea mari însă, această culoare poate crea o atmosferă încărcată. Pentru a-i „domoli” efectele, poate fi combinată cu tonuri de alb, crem, sau chiar negru.

Săgetător. Albastrul ultramarin este culoarea spiritualităţii și culoarea Săgetătorilor, ei având înclinații filosofice. Această nuanţă se poate combina cu tonuri domoale de galben sau cu alb, pentru rafinament şi simplitate.

Capricorn. Intelectuali şi conservatori, Capricornii au nevoie de o culoare care denotă stabilitate şi seriozitate, aşa că eleganţa maroului închis este perfectă pentru aceşti nativi. Pentru o atmosferă caldă, se pot folosi, în combinaţie, nuanţe de bej sau tonuri vii de roșu și verde, aceasta fiind a doua culoare iubită și preferată de capricorni după tonurile de maro.

Vărsător. Culoarea zodiei este albastru deschis, adică culoarea cerului şi a orizonturilor infinite, potrivindu-se foarte bine cu spiritul gânditor şi dornic de evoluţie al Vărsătorului. Această culoare proaspătă are efecte de calmare asupra psihicului mereu agitat al acestor nativi.

Peşti. Violetul este asociat adesea cu imaginaţia şi tărâmul spiritelor, deci este culoarea nativilor din Pești. Cum natura mistică a Peştilor este una din trăsăturile fundamentale ale acestor nativi visători, amenajarea camerei în nuanţe de violet este ideală pentru imaginaţia bogată şi spiritul lor creator. Violetul este, de asemenea, o culoare a regalităţii şi a luxului, aşa că se potriveşte foarte bine cu strălucirea argintiului.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply