Ghidul complet pentru a cumpăra cea mai bună Pompă Recirculare Apă pentru Centrală Termică

0

Specialiștii recomandă pompele recirculare pentru centrale termice care aparțin unor producători de marcă, cum sunt Wilo sau DAB. Cei care aleg produse de calitate îndoielnică, cum sunt de exemplu pompele chinezești, pot avea surpriza ca acestea să se defecteze destul de repede. Pompele Wilo și DAB sunt produse de TOP, care corespund normelor de calitate cerute de legislația europeană.

Atunci când se alege o pompă recirculare apă pentru centrala termică se ține cont de preț, de marcă, dar și de consum energetic. Trebuie aleasă o pompă care este eficientă din punct de vedere energetic, care are consum de energie electrică redus. Produsele DAB și Wilo se remarcă prin acest avantaj important.

Românii țin cont foarte mult de preț când aleg o pompă pentru centrala termică. Costul pompei este important mai ales pentru persoanele care au un buget limitat. În mod normal, ei ar trebui să cumpere întotdeauna un produs de calitate, durabil în timp, cum sunt pompele de brand.

Cei care doresc o pompă pentru evacuarea apei din subsolul casei, blocului sau din puțuri, trebuie să opteze pentru o pompă submersibilă de calitate ridicată. O pompă submersibilă de marcă este în jur de 489 lei. Spre exemplu, pompa submersibilă JAR 4 este recomandată pentru pomparea apei din fântână, puț, vas tampon pentru aplicații diferite, în sisteme de irigație, în agricultură sau în horticultură.

Există pompe Wilo și DAB care sunt foarte eficiente în cazuri de urgență, care sunt apreciate de clienții ce au meseria de instalator.

Românii care stau la bloc și au centrale termice cumpără de obicei pompe care au un consum energetic eficient. De regulă plătesc în jur de 400-700 lei pentru o pompă recirculare pentru centrala termică care este de la un producător renumit Wilo, DAB.

Pentru pomparea apei din fântâni există pompe mai scumpe, fabricate în Italia, care sunt de brand Panelli, care au multe avantaje hidraulice și funcționale: sunt rezistente la nisip, previn coroziunea, au putere mare, de 550W. Acestea sunt indicate și în sistemele de irigație, în horticultură, agricultură.

Durata de garanție pentru o pompă recirculare pentru centrala termică este de minim 12 luni. La produsele de marcă Wilo sau DAB, garanția este mai mare, respectiv de 2 ani.

Care este cea mai bună pompă recirculare apă pentru centrala termică?

Aici poți găsi cea mai bună pompă centrală termică care este realizată la un standard de calitate ridicat. Este vorba despre pompe realizate de producători renumiți în țară și străinătate, de Wilo, DAB, Grundfos. Acestea apar în magazinele online al firmei S.C. Expert Instal Group SRL, care este pe piață din anul 2005, are experiență în produsele specifice instalațiilor termice și sanitare. S.C. Expert Instal Group SRL asigură materiale și accesorii pentru case, vile, blocuri de locuințe, cartiere rezidențiale, firme de construcții și amenajări interioare.

Iată câteva produse care sunt apreciate de clienți, care au review-uri pozitive:

Pompă recirculare pentru centrale termice cu aerisitor automat producător Wilo Shul 15-5, Putere 40 – 83W

Această pompă are un corp plastic, anticalcar, care ajută la recircularea apei calde prin instalația de încălzire a centralei interne și prin sisteme de climatizare, tip rezervor închis sau sub presiune. Are o pompă recirculare clasică și un separator de aer.

Pompă recirculare electronică DAB Evoplus 80/180 xm – Consum mic de energie electrică

Acest produse este foarte bun, dispune de trei moduri de reglare, în funcție de tipul de instalație:

  • Posibilitatea de reglare cu presiune diferențială, direct proporțional cu fluxul din instalație
  • Reglare cu presiune diferențială constantă sau reglare curbă constantă.

Pompa are un panou de control, cu display și afișaj grafic, cu meniu, taste de navigare, lumini de semnalizare. Este silențioasă, are izolație din spumă. Nu are pierderi de căldură, asigură un consum redus de energie electrică.

Pompă recirculare cu variație electronică Wilo Yonos Pico 25/1-6

Această pompă are rotor umed și un motor EC care este rezistent la curenți de blocare. Puterea se poate regla electronic, are sistem integrat. În general, este utilizată la toate modelele de instalații de încălzire cu apă caldă, dar și la instalații de răcire.

Are indicator cu LED prin care se ajustează valoarea adecvată în pași de 0,1 m; acesta afișează și consumul de curent. Pompa se racordează ușor, nu necesită scule speciale, are sistem Wilo-Connector. Dispune și de funcție de aerisire a pompei. Cuplul de pornire este ridicat, pornirea este rapidă, sigură.

Pompă pentru boiller – Pompa Arderia CP3 25-4

Acest produs este foarte eficient pentru recircularea apei calde pentru încălzire, ori pentru recircularea apei calde din boiler. Are înălțimea de pompare de 4 m și puterea maximă de 70 W.

Toate aceste produse comercializate de S.C. Expert Instal Group SRL sunt realizate de producători de TOP și corespund normelor de calitate cerute de legislația europeană. Aceste pompe se montează rapid de către specialiștii de la această firmă, care sunt calificați, au urmat traininguri la producători renumiți în țară și străinătate. Montajul nu este gratis, se plătește. Comanda se face online, iar transportul oricărui produs se face la destinație.

De obicei pompele de circulația apei pentru centrala termică se schimbă atunci când piesele sunt uzate. Dacă robineții din jurul pompei nu mai funcționează în mod corect, dacă nu se închid bine din cauza faptului că s-au uzat, este momentul ca pompa să fie schimbată. La produsele de brand, robineții sunt de calitate, au rezistență în timp. La produsele chinezești, uzura robineților apare mai repede, pentru că aceștia nu sunt fabricați să fie durabili la uzură în timp.

Sursa foto: Shop-EInstal.ro

Agentia PROMOdesk

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply