Finisaje murale cu materiale compozite

0

Finisaje murale cu materiale compozite – Ieși din tipare cu ajutorul produselor de ultimă generație! Fă un pas în viitor și imprimă un stil ultramodern pereților din casă folosind panouri decorative prelucrate termic sau prin diverse tehnologii digitale. Îți propunem câteva variante insolite de finisaje murale, cu care pereții interiori din casa ta vor ieși imediat în evidență.

Citește și Placari interioare cu lemn, piele, pluta.

1.Materiale compozite de ultimă generație permit placări cu aspect ieșit din tipare. Așa este Evonik Mineral, compus din rășină acrilică și minerale naturale. Cu acest produs se obțin forme insolite prin termoformare sau vacuumare, fiind posibile îmbinările ascunse, realizarea unor obiecte decorative mari sau placarea suprafețelor extinse. Distribuit în România de Geplast.

Finisaje murale
Placări cu aspect ieșit din tipare, realizate cu materialul compozit Evonik Mineral. Foto: Geplast

2.Forme dantelate și arabescuri inedite sunt posibile cu panouri din Corian®. În imagine: pereți placați cu Corian® termoformat, cu decupaje traforate și iluminare decorativă cu LED-uri. Amenajare realizată de Atipic.

finisaje murale
Pereți placați cu Corian® termoformat, cu decupaje traforate. Foto: Atipic

Citește și Placări interioare

3.Decorative și rezistente – panourile Parqwall din HPL (lipite pe suport din MDF cu densitate ridicată) sunt disponibile într-o gamă variată de culori și texturi, cu posibilități de decorare prin printare digitală. De la Interior Store.

finisaje murale
Panouri Parqwall din HPL. Foto: Interior Store

4.Spre deosebire de alte materiale similare, cele din plexiglas satinat (de la Evonik Industries) sunt insensibile la zgâriere și pătare, pot fi îmbinate, prelucrate cu laser sau polișate pe grosimi între 5 și 25 mm. Au un aspect catifelat, ce emană căldură, și pot fi folosite la amenajări decorative sau funcționale. Sunt disponibile prin Mons Medius, într-o gamă largă de culori și grosimi.

finisaje murale
Plăci din plexiglas satinat (de la Evonik Industries), insensibile la zgâriere și pătare. Foto: Mons Medius

5.Panouri decorative tridimensionale, model Bars, de la 3DWalldecor, realizate din pastă de bambus. Sunt ignifuge și rezistente. Disponibile prin XT Deco.

finisaje murale
Panouri decorative tridimensionale, model Bars, de la 3DWalldecor. Foto: XT Deco

Citește și Alternative pentru faianța.

 

Optează cu indrăzneală pentru finisaje murale high-tech, cu materiale compozite!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply